- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хвърляте ли подаръците от бившия/бившата?
Здравейте.
Чудя се какво да правя...Искам да го забравя по-бързо.
Мисля, че най-добре за мен ще е да се отърва от неговите подаръци и от други неща, които ми напомнят за него...
Вие как бихте постъпили? Бихте ли ги запазили?
Той по принцип ми е подарявал много красиви неща.
Вчера подарих на една приятелка един подарък от последния рожден ден.
А на една състезание той спечели неща на монстъренерджи и ми ги подари(http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D1%89%D0%B0). Тях смятам да пусна във форума в раздел обяви, пък може и някой да ги хареса.
Искам да изтрия всички спомени, няма смисъл да си спомням вече за него...
Пускам анкета "Хвърляте ли подаръците от бившия/бившата?"
Последно редактирано от magicm : 01-24-2012 на 16:12
Е, чак да ги изхвърлям - не. Види ми се много демонстративно. Просто спират да имат някакъв емоционален смисъл за мен.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
От мъжка гледна точка:
Горя ги, пироман съм си.
На мнение съм, че щом се разделиш с някой трябва да продължиш на пред. В периода след раздялата трябва да се преродиш. Под прераждане разбирайте излизане с приятели, правене на неща, който обичаш: готвене, чистене, спорт или учене колкото и глупаво на някой да звучи. НО в никакъв случай не търси някой да запълни празнината, от това нищо добро няма да излезе.
Зависи ако сме се разделили със скандал и ги връщам! Ако не просто прибирам всичко някъде и това е !
Едно от най-глупавите неща ми се вижда. Да, стоя зад решенията си, да пазя си подаръците, защото са били от много важен на времето човек. Не крия от себе си миналото, не искам и да го забравям. Имаше някой май в този форум с подпис: Good judgement comes from experience. Experience comes from bad judgement.
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
махам ги от погледа си. не обичам подобни вещи, дори разкарвам някои от тях, давайки ги на някого.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Не!Това са неща,които са ми били подарени от човек,на когото съм държала.Това,че в последствие сме се разделили не променя факта,че някога сме държали един на друг.Всеки един подарък,без значение дали от бившо гадже или приятел/ка,ми е скъп и го ценя максимално!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Хвърляте ги..горите ги, оттървавате се....Жалко... а уж сте обичали тоя човек... наистина жалко. Надявам се да не попадам на подобни девойки.
Аз... си ги пазя. Приятно ми е да ги разглеждам след време и да си спомням. Все пак... това че не сме заедно не означава че подаръка е загубил предназначението си. А именно да доставя радост и хубав спомен.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
В един кашон
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Плюшеното мече от бившия е наказано да седи в гардероба.... някой трябваше да си го отнесе все пак![]()
Първоначално написано от Riot
Не! Пазя си ги всичките. Даже имам едно комплектче от сребърни гривничка и верижка, който си ги нося почти всеки ден, само че с различна висулка и зиме без гривничката, че не се вижда от ръкава.
Мога да те посъветвам да ги запазиш, или поне което ти е било любимо. Просто ги сложи на място където няма да ги виждаш, след време ще видиш, че няма да ти напомнят за нищо лошо.
Аз така запазих една малка плюшена играчка, която ми я подари момичето, което разби сърцето ми преди 3 години, бях я скрил в гардероба и наскоро я намерих и си я сложих в колата при други 2 такива играчки (просто ми харесва да си ги имам отзад на стъклото, не е нещо кифленско или лошо
Сега се сещам само за хубавите неща с нея когато погледна играчката, лошите и неприятните отдавна са се изпарили, приятно ми е да си спомням понякога за нея, защото все пак тя беше, мога да кажа, първата ми голяма любов. Но все пак ти си решаваш![]()
Много интересна темичка.Дори снимките създават емоционално обвързване ,което понякгоа е нежелажо.Обаче въпреки това , аз пазя някои неща като скъм спомен
Нищо не изхвърлям,щом ми е било подарено от обичан тогава човек.Просто ги прибирам ,да не ми се мяркат и това е (:.Защо трябва да ги горя,късам,чупя ,изхвърлям та дори и подарявам на някой?!Ако искаш да скъсаш връзка с някой ,то тогава трябва да го направиш по друг начин.Тези неща са спомени,ти можеш да игнорираш миналото ,но не и да го забравиш (;
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Хвърлям ги,не виждам смисъл да стоят някъде забутани, след като
е същото да ги изхвърля, спират да имат някаква стойност и просто......![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
"Напротив. Жена се забравя с друга жена."
Другата жена трябва да бъде нещо много повече от предишната. Само тогава бих се съгласил с твоето твърдение.
down the drain, както се вика
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Това не е начинът да се забрави някой или да се заличат спомените с него.
Аз всичко си пазя. Не обичам да изхвърлям нещата си.
И спря да се върти за миг земята..
Точно. Пък и не придавам сантиментална стойност на вещите си, колкото и странно да звучи, а подаръците за мен са точно това - чисто и просто вещи, които са материален израз на желанието на някого да ме зарадва, но при все това си остават вещи. Няма да ги изхвърля, само защото вече не съм с този човек - подарил ми ги е с някакво чувство, проявил е щедрост, щом съм ги запазила, значи ми допадат и толкоЗ. Без драми и показни детски изпълнения "Дръж си семките - дай си ми бонбонките". Харесват ми и си нося с кеф примерно обеците от един бивш, без да вкарвам някакви по-специални чувства. Унищожаването на де що има материални доказателства, че си бил с някого, било то снимки, подаръци и прочее не те правят по-готин, нито пък ти изтриват спомените като с магическа пръчица.
Не,държа си ги ,просто са загубили всякаква сантиментална стойност.
maDamn
Не ги хвърлям/връщам/горя. Просто си ги пазя прибрани. Всичко, което ми подарят пазя.
Струва ми се много тъпо да си поискаш подаръците или да върнеш тези, които са ти подарили. Веднъж на мен ми върнаха подаръците след раздяла. Кофти ми стана, егати, как ше ми ги върне??? Нито съм си ги искала, нито някога бих ги поискала, нито бях споменала дори дума за тях :Д Тъпи истории.
Everything changes, but beauty remains ...