Здравейте! Аз съм на почти 15 години и имам съвсем нормално семейство. Наскоро обаче баща ми започна да става странен. Той по принцип е много готин човек, забавен. Аз съм малко отвеяна, все си забравям нещо например, не приемам почти нищо толкова на сериозно. Опитвам се да не е така, но не се получава. От 2-3 месеца някъде държанието на баща ми е много по-агресивно отколкото държанието му спрямо двете ми сестри. Не мога да разбера това. Той ме познава чудесно, разбира се, знае що за човек съм, знае и че съм разсеяна. Но отскоро като не направя нещо както трябва започва да ме обижда. Винаги съм забелязвала, че на мен ми се кара малко повечко, отколко на сестрите ми, но съм го приемала, но сега вече става нетърпимо. За всяка моя малка грешчица ме обижда.. че то не беше смотанячка, маймуна, глупачка... писна ми вече! Винаги като почне ми се иде да рева. Чудя се защо прави така. ..... Ето преди два дена се връщаме от училище със сестрите /понеже учим в друг град и идват да ни вземат/ и си влача куфара там за дръжката и ми се изплъзна от ръката и куфара падна. И той ми вика "абе как може да си толкова смотана бе, вижте я". К`во толкова беше станало не мога да разбера. Кое толкова го издразни ? КАжете ми какво да правя,моля ви.