.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София

Странно поведение от негова страна

Отдавна не съм писала тук, но ми е нужен съвет.
    Обвързана съм сравнително от няколко месеца с човек, който смея да твърдя, че обичам. Тоя човек има брат на моите години ( 20 ), който от горе долу един месец насам се държи доста странно. Когато сме в някоя стая тримата аз той, и приятелят ми ни гледа доста странно и може да се каже дори с пренебрежение. Когато правим секс и брат му също си е у тях ни бучи " по тихо и тн ", а когато се караме или имаме скандал никога не ни е правил проблем за шумовете, които се чуват. Когато по невнимание си забравим използваният презерватив в банята и той отиде там преди ние да се сетим да го изхвърлим бучи наистина много. Когато не съм до брат му ( той е в другата стая примерно ) се държи мило с мен и не ме гледа така с презрение. Имаше един случай аз съм с приятелят ми в неговата стая ( там е компа, а моя искаше да провери нещо в нета ), и брат му влиза гол до кръста, аз се стъписах, хвана ме срам, извиних му се ( той не каза нищо ) и излязох от стаята. На следващият ден също му се извиних за станалото, а той се направи, че дори не знае за какво му се извинявам. Оня ден му подарих една мартеничка, а той ми се извини, че нямал да ми върне, а аз казах няма проблем. Реагира така сякаш не е виждал мартеница( а не беше кой знае какво мартеницата ), отвори я пред мене със зъби и после заряза опаковката в коридора.
    Според приятелите ми и майка му си пада по мене, но не съм сигурна в това. Затова се допитвам до вашето мнение.
    Последно редактирано от SeXyMaCka : 03-04-2012 на 13:54

Мега фен Аватара на TheBeliever
    На никого не му е приятно да слуша креватните изпълнения на роднините си, още по-малко да се натъква на употребявани презервативи из къщата.

Според мен търсиш под вола теле.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Съгласна съм с TheBeliever

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    ^хахах,сигурно се предполага.
    Според мен ти си търсиш занимание,обременяваш и нас.Ще ти хареса ли идеята,брата на гаджето ти да те съблича с поглед?!Хъх,извратеничко.Гл едай си живота и спри да се занимаваш с глупости.На никой не му е приятно да гледа използвани презервативи и да слуша стенания,стига де ...
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SeXyMaCka Виж мнението
    Когато правим секс и брат му също си е у тях ни бучи " по тихо и тн ", а когато се караме или имаме скандал никога не ни е правил проблем за шумовете, които се чуват.
    Значи не се притеснява да ви прекъсва в такъв интимен момент, но когато се карате, гледа сеир ?! А и щом смяташ, че наистина ви гледа с презрение когато сте заедно, значи може би приятелите ти и майка му са прави !

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Драгонлейди това ти ли си го писала?

anonymous708973
    Guest
    Брат му е влязъл в стаята гол до кръста и ти си се извинила и излязла?

Дайте го малко по-тактично с шумовете и използваните гуми и не търси под вола теле.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Драгонлейди това ти ли си го писала?
    Не, една аверка от моя комп ( нема нет у тях ) ... Та даже ме помоли за мнение в темата и че да бъдела по активна Иначе аз в тоя раздел по рядко пиша, пък и като няма кво да кажа слагам +1. И дано успеете да я убедите, че наистина си въобразява ... Накрая ще вземе да каже нещо по-така на брат му и да си развали отношенията с нейният, а и без тва се карат достатъчно ...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Мнението на TheBeliever донякъде е вярно,но наистина,защо ще ви гледа по този начин когато сте заедно,а когато си сама ще се държи мило? Може наистина да си пада по теб,знаеш ли,но ако ти не се подаваш и знаеш къде ти е мястото,проблеми няма да има Ако пък да,ще стане една голяма семейна интрига,от която виновна и сама ще излезеш ти.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    А дали наистина погледът е пренебрежителен или на авторката така й се струва? А ако стоят и се натискат/лигавят до него дали пренебрежителният поглед не е напълно на място?
    Много субективно е всичко, за да се вадят конкретни изводи.

Авторке, какво значение има дали братчето има симпатии към теб? Търсиш драмата, за да си разнообразиш ежедневието или се оглеждаш за нещо ново?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си