.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

отново за забременяването ....

Правих секс без предпазни мерки.Той свърши на корема ми,като имаше интервал от 3-4 секунди докато свърши,тоест не е свършвал в мен.НО! След всичко прочетено в интернет,казано,че може от предсеменна течност да се забременее,имам страх,че може да съм.Правих си тест след 7-мия ден на акта на chure chek и беше отрицателен,но има и шанс да не е сигурен.Та въпроса ми е има ли шанс да съм бременна и някой дали е бил в моето положение. Моля да ми отговорите,защото ме е страх !!!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Беше ли в овулация?

Предишния ми цикъл беше на 5.02 и свърши на 12.02, а датата на акта беше на 23.02.Принципно цикъла ми е през 28 дни и се пада всяка неделя,тоест днес се надявам да ми дойде.Но от четено видях,че може цикъл да дойде пак при забременяване,така че и не съм и много спокойна.Гаджето ми НЕ е усетил да има никва течност при акта.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Овулацията,ако ти е редовен, се пада да е 18-20 някъде там ... Спри да се филмираш и следващия път с предпазни средства.
    maDamn

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ами като не знаете как се забременява, що не взимате предпазни мерки?
    А цветната бременност е много различна от обикновената менструация. Прочети нещо по въпроса и ще разбереш разликите.
    И според мен не си бременна.

Ако изобщо си момиче...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Не момче съм и питам дали съм бременен ?! Лолл гледай са не се заяждам просто исках да видя някой още дали е бил в положението ми (: Пък и бебета не се правят толкова лесно трябва и скорост за сперматозоида,а след като приятеля ми не е усетил да изтича нещо от него,значи да се надявам,че и след 5-6 дни при втори тест резултата ще е отрицателен : )

Град
    Варна
    Не съм казала, че се заяждаш, а че темата е доста фейк. Но от друга страна, възможно е и наистина да си доста глупава... не знам каква е причината.
    Във всеки случай, пак си прави тест, като толкова те е страх. А най-сигурно - отиди на лекар.
    Обаче те е срам, нали?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Оф, седни си на гъза и чакай да ти дойде, ако не- има гинеколози. Хората са го казали:
    Да би мирно седяло , не би чудо видяло!!!
    maDamn

мерси granger седа си на задника и чакам развитие

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от minimalista Виж мнението
    мерси granger седа си на задника и чакам развитие
    Само не чакай прекалено дълго, че да не се изненадаш
    Това в кръга на шегата, но все пак, имай предвид, че ако сама не се пазиш, няма кой да те опази.

Така е няма да чакам.След 14-тия ден след акта ще си направя втори Мерси и на теб LadyDi просто нали знаеш,от играчка плачка,за да няма повече такива размисли и страсти всичко ще е в рамките на разумното

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Използвайте презервативи и престанете с тези теми. До гуша ни дойде на всички да повтаряме едно и също.

anonymous708973
    Guest
    Ще притръпнеш и няма да ти прави впечатление. От предеякулационна шансът да забременееш е изключително малък, а щом имаш редовен цикъл, смятай овулация.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си