- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- отново за забременяването ....
Правих секс без предпазни мерки.Той свърши на корема ми,като имаше интервал от 3-4 секунди докато свърши,тоест не е свършвал в мен.НО! След всичко прочетено в интернет,казано,че може от предсеменна течност да се забременее,имам страх,че може да съм.Правих си тест след 7-мия ден на акта на chure chek и беше отрицателен,но има и шанс да не е сигурен.Та въпроса ми е има ли шанс да съм бременна и някой дали е бил в моето положение. Моля да ми отговорите,защото ме е страх !!!
Предишния ми цикъл беше на 5.02 и свърши на 12.02, а датата на акта беше на 23.02.Принципно цикъла ми е през 28 дни и се пада всяка неделя,тоест днес се надявам да ми дойде.Но от четено видях,че може цикъл да дойде пак при забременяване,така че и не съм и много спокойна.Гаджето ми НЕ е усетил да има никва течност при акта.
Овулацията,ако ти е редовен, се пада да е 18-20 някъде там ... Спри да се филмираш и следващия път с предпазни средства.
maDamn
Ами като не знаете как се забременява, що не взимате предпазни мерки?
А цветната бременност е много различна от обикновената менструация. Прочети нещо по въпроса и ще разбереш разликите.
И според мен не си бременна.
Ако изобщо си момиче...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не момче съм и питам дали съм бременен ?! Лолл гледай са не се заяждам просто исках да видя някой още дали е бил в положението ми (: Пък и бебета не се правят толкова лесно трябва и скорост за сперматозоида,а след като приятеля ми не е усетил да изтича нещо от него,значи да се надявам,че и след 5-6 дни при втори тест резултата ще е отрицателен : )
Не съм казала, че се заяждаш, а че темата е доста фейк. Но от друга страна, възможно е и наистина да си доста глупава... не знам каква е причината.
Във всеки случай, пак си прави тест, като толкова те е страх. А най-сигурно - отиди на лекар.
Обаче те е срам, нали?
Оф, седни си на гъза и чакай да ти дойде, ако не- има гинеколози. Хората са го казали:
Да би мирно седяло , не би чудо видяло!!!
maDamn
мерси grangerседа си на задника и чакам развитие
![]()
Така е няма да чакам.След 14-тия ден след акта ще си направя вториМерси и на теб LadyDi
просто нали знаеш,от играчка плачка,за да няма повече такива размисли и страсти всичко ще е в рамките на разумното
![]()
Използвайте презервативи и престанете с тези теми. До гуша ни дойде на всички да повтаряме едно и също.
Ще притръпнеш и няма да ти прави впечатление. От предеякулационна шансът да забременееш е изключително малък, а щом имаш редовен цикъл, смятай овулация.