- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Форонна среща 17.03.2012
Но пък за сметка на това имаш 300 регистрациии си влюбен в Лили, и страдаш, че тя не те отразява. Може би затова пишеш тук, кой знае...
Кольо е на работа на 17ти...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
а колко задължително всъщност е присъствието?
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
много се вълнувам, това ще е втората форумна среща в живота ми!
виртуалното пространство може да бъде много по-истинско, когато намериш истински другари!
нямам кой знае какви задължения на 17-ти.. и все пак, единственият ми познат човек от тук е Ewok, и то не, защото я познавам, а защото е учила в моето даскало.. доколкото помня :д
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Ми не го ползвам. Нямам акаунт там. Опровергайте ме.
И да съм си правил някога експерименти, винаги съм повтарял на хората да се махат оттам - т.е. това не е ползване като тези, които стоят там и повтарят колко е хубаво и как всички трябва да стоят в него. Колкото ползвам и този форум, където във всеки пост ви казвам да го напуснете.
Това не е ползване. Все едно да вляза в чалгаджийски клуб и да ви изкарам за ушите, та да не се тровите с фекалии. Това прави ли ме ползвател?Първоначално написано от Ewok
Всъщност не съм влюбен в нея. Имам си други и изобщо не искам да имам някакви интимности с нея. На нея и ценя душичката. И на други я ценя, ама е по-приятно да си общувам с такава, облечена в по-добра външност. Както се казва, да не те е срам да се покажеш с нея. Е, това беше малко крайно - бих общувал и излязъл с всяка, но е по-добре да изглежа по-добре.
Това е като мъжете за жените - може двама да са еднакви, но ще изберат този с повечето пари. Може да си прекрасен човек, но печели този, който е с повече пари.
А иначе във форона има други, с които много повече бих си легнал.
с horacio може да наминем да ви кажем ЗдравейтИ.., но по принцип нямам място при толкова ИнтелигентнИ хора
6б3З10
'може би' си е добре засега
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Там съм, хубаво е , че е след 15:00, защото преди това може да съм на работа.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
само боклуци ли ще ходите там
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Пишете ме сигурен + един приятел.
^
Значи те е страх да не те бият. Който си води приятел, го прави заради това.
Или, защото е твърде неспособен в общуването.
вакс е лостаджия няма ебавка !
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek