- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Форонна среща 17.03.2012
Бе мен не ме бройте, не съм в Българията. След юни ако има някоя срещичка, там съм, ама сега ще съм само мислено с вас![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Разбрах те ама просто както и да го въртим 8 клас той си е лапе, липсва му кураж. Колкото и да е як психиката му е слаба, на живо наиш колко такива келешчета съм виждал да се посират , гледаш ги някви телета ама с миши сърца.
Е разбира се, че има и диваци дето не им пука от нищо и от никой , но аз говоря като цяло
Законът е закон,
но той врата в полето е
Интересно след като ще присъстват повече момичета, как ще стане това с боя... Ще налетиш на първата, която видиш ли?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
еми ще изнасилваме сигурно........
това за куража до една степен е вярно, но никой няма да те търпи колкото и да си голям да го биеш и малкото дете ще ти се противопостави камо ли някой по-як от тебе, а и момчетата, които тренират си имат самочувствие и аз ти говоря за тях..... не за всички......
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
на такива като тебе навремето им викахме бойни петлета със снаряди, хехе.
пробвай на някой трикрилен гардероб 30-годишен да му се противопоставиш.
ефектът е смърт от болезнена и унизителна диария.
само за psychopath знам но той е добър и благосклонен към останалите.
може ли някой да ми изясни, как от един леко необмислен коментар(опит за шега, надявам се), се стигна до такъв 'скандал' ...![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
хД на дали е "гардероб" точно от кофата няма никой такъв........
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Спорът е безмислен. Като дойде awerw на форонната ще го видим.
аз няма да идвам хД ако бях от софия може би, но няма да си правя труда да пътувам......
sapphire5![]()
Това ли ти е причината. Извини ме ако счета всичките ти аргументи по развилия се спор за невалидни и си помисля, че леко казано си "в филма".
е...... то се почва от бъзикааз иначе ако се ядосам директно оправям сметки не споря..... ама сега, хората ме взеха много на сериозно
![]()
sapphire5![]()
Да точно това ще стане, оня ще му пляска шамари и тва лапе ще стои и ще си мълчи кат путка. И изобщо не говоря за някъв човек, който го превъзхожда физически. Говоря за някой , който е по-голям на години ... примерно 3 курс да кажем, не да е няква лейка ами обикновено момче.
Законът е закон,
но той врата в полето е
Стига срали в темата, молим ви.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
сега това зависи много от хората..... дали някой от тях ще е по-страхлив или не...... но аз ти говоря, за момче, тренирано, и агресивно, бъдещ скинар.... а ти доколкото разбирам, за някой обикновен студент.... да ти кажа много неща съм видял и ти казвам че момчето няма да стои безучастно.....
sapphire5![]()
sapphire5![]()
ти какво мислиш, че всички който ходят на фитнес са безсмъртни ли ?
n00bs
не бе хора..... но не мисля че обикновен човек, дори с 4 години по-голям от мен, говоря обикновен, нетрениран, че ще може примерно мен да ме спече............ никога......
sapphire5![]()