- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Форонна среща 17.03.2012
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
вече съм 2ра година....... и не съм ял моркови само един път ме уцелиха.... а и не ти говоря за моркови а за бой.....
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ма чай малко ся ти на фитнес ли ходиш или тренираш бойни изкуства ?![]()
![]()
![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
за сега съм само на фитнес.... но и от тук оттам се мъча да заучавам някоя друга техника, до година ще се записвам и на БИ и ще ставам безсмъртен чак тогава !
sapphire5![]()
Аз като гледам ти и сега си безсмъртен :Д
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Awerw само да питам, от Варна ли си![]()
ква варна кви 5 лева ;д и не съм безсмъртен, но за такива като теб съм![]()
sapphire5![]()
Ебаси якия филм се заформя продължавайте не спирайте РОФЛ очаквам вече някой нацепен 1.60 МЕГА ЗДРАВ 14 годишен да излезе от някой храст и да ми смаже главата от свирки хахахахахаха вие ме прибихте
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
ако никой не ми донесе поръчката ще ви убия всички с някоя хипер мега страхотната техника......
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Я се успокойте! Никой няма да бие никогоВсички тук сме хора с добри души
![]()
....... ех от вас хора няма да станат....... както и да е явно ме приехте доста на сериозно, не знам аз ли ви тролнах или вие мене![]()
sapphire5![]()
awerw летиш още момче. След време ще разбереш думите ми![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Айде някъв отборен спорт!
Я баскет, я футбол, я волей![]()
накрая ще ви ударя по една пишка в челото и да се радвате !
sapphire5![]()
Аз бтв предлагам всеки да пусне по една снимка, за да можем поне да знаем за кого да се оглеждаме.
Другия вариант е картонени табелки с никовете ни у форона![]()
![]()
![]()