- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Форонна среща 17.03.2012
имам чувство, че ти си за пляскане... от скинари.
Какво да разбера? Че не трябва да ходя на форумни, защото някой може да ме набие ли.
Много филмирани индивиди се изявиха в тази тема.
да разбереш, че възрастта изобщо не е фактор......
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Така е, но 8-9 клас, малък е шанса да има някой сносен... почти нулев.
е аз още в началото ви казах, че не познавам ММА бойци............ пък и вие на срещата няма да сте боксиори, тъй че........
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Aбе, тоя awerw, ако ще е на форумната ме пишете и мен. Много ми се ще да му видя реакцията, като му ударя два шамара и падне.![]()
хд по принцип не бия момичета, ама някои мастии си го заслужават..... тъй че би керфул, комплексар съм и налагам и женски !![]()
sapphire5![]()
хаха, ако си много навита една чекия можеш да ми набиеш![]()
sapphire5![]()
Охоу , тук се заформя скандал, а иначе колкото и да е яко някво теле 8- 9 клас като му биеш два шамара ще се посере
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Сигурни:
Ewok
Claymore
Албена
Naive
PainMonopoly
flawless_
UpSurd
Wax
ledenakrasota
dyany1000
Може би ще присъстват:
horacio
bootyboy
thegreenzombie
psychopath
бтв стана въпрос за това какво ще се прави, та ако някой има някаква идея - да казва
засега имаше предложения за
караоке
боулинг/билярд клуб
или бири в наркоманска/борисова/някоя друга градинка, както обикновено
Последно редактирано от Ewok : 03-11-2012 на 14:24