.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Мнения!

Мнения!

Здравейте на всички!Понеже скоро ми предстои важно събитие си търся рокля,но нищо не намирам което да ми грабне окото!Не държа да е официална - напротив,нещо семпло и дълго някъде до колената или малко над тях.Ако може да поствате различни сайтове в,които мога да намеря нещо подобно и цените да са по възможност не толкова надути защото не мисля,че ще я облека повече от един път!

Също,за да не правя отделна тема да попитам тук - имам сини очи и много се чудя с какво да ги подчертая(взаимствах този въпрос от една друга тема).Слагала съм молив,но с него седя като пребита,изобщо не ми ходи може би и поради факта,че имам светла кожа и така той доста изпъква.Ще се радвам да ми помогнете и затова (: .
    Последно редактирано от sun251 : 03-04-2012 на 15:20

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от SamanthaJ Виж мнението
    ооо страхотни рокли ! останаха ми очите
    Hostis Honori Invidia

Роклите наистина са страхотни,но и цените им също!Както казах,едва ли ще я облека повече от един път и тези цени ми се виждат доста високии.Иначе много ти благодаря!

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от sun251 Виж мнението
    Роклите наистина са страхотни,но и цените им също!Както казах,едва ли ще я облека повече от един път и тези цени ми се виждат доста високии.Иначе много ти благодаря!
    напротив-цените са изключително добри ...в България такива рокли са на абсурдни цени ,докато тук видях и по 18 £
    Hostis Honori Invidia

Ами не знам на мен 40 лв горе долу ми се вижда добре за рокля.

Прегледах сайта отгоре-отгоре и не съм забелязала тези цени,ще поразгледам по-обстойно!

Провери в ebay. Освен че има много голямо разнообразие от Китай има изключително евтини дрехи. Но внимавай с мерките, защото аз няколко рокли трябваше да ги прекроявам.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си