.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: ШИНИ

ШИНИ

Здравейте,
    исках да ви попитам дали мога да си сложа брекети само на единия зъб ;д
    Звучи странно като се замисля, но говорих с една приятелка която носи брекети и до колкото разбрах ми каза че мога да си сложа само на зъба който трябва да ми се изправи - ???
    Проблема - зъбът ми е отгоре на венеца (често срещан проблем при тийнейджърите на моята възраст), не му достига съвсем малко място така че да се намести между другите два.Когато отида при зъболекарката ще я питам, но исках първо тук да питам, че да не се изложа много ;д
    Мерси
    ПС: съжалявам за заглавието , обърках шините с брекети haha
    Последно редактирано от cherryup : 03-04-2012 на 15:32

Не мисля,че може.Отиди на ортодонт и той ще ти каже.

Застанала съм пред ОГРОООМНА дилема и не знам какво да правя. На 17 съм, а все още имам млечен кучешки зъб направих си панорамна снимка на която се вижда, че зъбът ми е тръгнал към другите два, които са ми отпред и може да ги събори. Има два начина за излизане от ситуацията: единият е да ми сложат брекети за опора и да започнат да го издърпват в продължение на половин година, а другият да ми премахнат зъба напълно и да ми сложат изкуствен. Работата е там, че ако ми го издърпат той ще излезе крив и ще трябва да ходя 2 години с тия железа из устата си, а аз няма да издържа пък и ми предстои поход на който не знам какво ще правя с тях. Та въпросът ми е, дали ако си сложа изкуствен ще направя грешка? Кой според вас е по-добрия вариант? А и бих се радвала на коментар от човек с изкуствен зъб - как живее, създава ли му някакви проблеми?

Не, не мисля, че може.
    I understand. I just don`t care ! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си