.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Голям фен Аватара на slimbo

HELP!!! Получи се неловко!!

Амм преди бях писала тема ставаше въпрос за едно момче..та тази тема пак е свързана с него ... тая седмица бяхме на рожден ден на фр. и играхме на истина или предизвикателство таа аз бях предизвикана да отговоря дали ще го целуна аз отговорих "що не" макар че исках да кажа "да" странно е ама...... Таа въпроса ми е как да го поканя на среща 1) за да уточним играта и 2) защото досега никога не сме били сами и ми се иска да останем поне за малко и да се отпуснем повече защото пред другите винаги сме само на леки закачки. Благодаря предварително

anonymous708973
    Guest
    Зависи от интонацията, с която си го казала това "що не"

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Не би ли трябвало веднага да го целунеш ? Пишете си, уговорете се да излезете и така. Недей докарва нещата от рожден ден на рожден ден.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Зависи от интонацията, с която си го казала това "що не"
    Амм аз съм много директна и всичко си го казвам така както и обикновено си говоря

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Не би ли трябвало веднага да го целунеш ? Пишете си, уговорете се да излезете и така. Недей докарва нещата от рожден ден на рожден ден.
    И аз така мисля затова питах как точно да го поканя

Град
    Варна
    Еми като почнете да си пишете, от приказка на приказка ще станат нещата.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Еми като почнете да си пишете, от приказка на приказка ще станат нещата.
    Мисля че на живо ще е по-добре тъй като нашите контакти преобладават в skype

Град
    Варна
    Да, но не чакай рожден ден или някакво събиране. Не сте ли в една компания?

НЕ (10 bukvi)

Град
    Варна
    Е тогава къде искаш да го срещнеш на живо? Ако чакаш рождените дни...

по скайп:
    -- тъпо ми е, ае бира.
    99% активно ^^
    Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Е тогава къде искаш да го срещнеш на живо? Ако чакаш рождените дни...
    Учим в едно даскало!!!!!

Цитирай Първоначално написано от bowlingForBeer Виж мнението
    по скайп:
    -- тъпо ми е, ае бира.
    99% активно ^^
    Звучи ми като тъпа забивка на тъпа кифла!!!

Сериозно хора бъдете малко по полезни моля ви той е важен за мен и може би не е няква луда любов ама наистина ми допада и "пеперудите в стомаха" ги няма обаче не бива да го изпускам защото той е момчето което търся поне не този етап!!!!!!!

Град
    Варна
    Ми тогава събирайте се заедно в междучасията, говорете си.

Покани го възможно най - скоро след даскало на кафе или на разходка.. времето е супер приятно )))
    Поговорете си.. и му намекни и така :РРрр
    Requiem for a dream <3

Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    Звучи ми като тъпа забивка на тъпа кифла!!!
    Искаш да го поканиш на среща и питаш как. Явно не ти стиска да го попиташ "просто да се видите", затова трябва да измислиш някакъв предлог, под който да го направиш. Вие още дори не сте били насаме, ти си нямаш и на идея какъв ще се окаже, когато сте само двамата. Да го поканиш за по бира е същото, както да го поканиш за по кафе, с разликата, че с бирата можете поне да се поотпуснете малко. С бирата залагаш на сигурно. Не е кой знае какъв намек, че му се кефиш, a "просто искаш да се видите".
    Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

не напиши офф супер ми е тъпо нямам какво да правя .. оф . баси тъпотията .. излиза ли ти се ? нещо такова или пък оф няма с кой да излиза .. ще полудея .. е той сигурно ако се осети и ако иска ще ти предложи да излезете !! Попренцит ад използвам 2рия вариант и винаги се получава !!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Еми зънни/пиши му да излезете някой път.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от mimi77 Виж мнението
    не напиши офф супер ми е тъпо нямам какво да правя .. оф . баси тъпотията .. излиза ли ти се ? нещо такова или пък оф няма с кой да излиза .. ще полудея .. е той сигурно ако се осети и ако иска ще ти предложи да излезете !! Попренцит ад използвам 2рия вариант и винаги се получава !!
    Ами проблема е там, че го пробвах това един ден , но тогава имал тренировка / малко е съмнително и го питах кога тренира и той ми каза дните после се уверих, че са тези от други и се оказа ,че не се измъква / таа.. няма ли да е неловко пак със същия повод да пробвам?

Ми просто е казваш му айде да излезем някъде и готово...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    Сериозно хора бъдете малко по полезни моля ви той е важен за мен и може би не е няква луда любов ама наистина ми допада и "пеперудите в стомаха" ги няма обаче не бива да го изпускам защото той е момчето което търся поне не този етап!!!!!!!
    Как искаш да ти бъдем по - полезни от това? Вижда се какво трябва да направиш - да го поканиш направо на среща. А и това , че учите в едно училище е е още един плюс. Заговори го , започнете да си говорите по някаква тема и в правилния момент просто му кажи *не искаш ли еди си кога да излезем някъде?*. Ние ако ще и романи да ти изпишем тука , ти ако няма да действаш - тогава какъв е смисъла?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Как искаш да ти бъдем по - полезни от това? Вижда се какво трябва да направиш - да го поканиш направо на среща. А и това , че учите в едно училище е е още един плюс. Заговори го , започнете да си говорите по някаква тема и в правилния момент просто му кажи *не искаш ли еди си кога да излезем някъде?*. Ние ако ще и романи да ти изпишем тука , ти ако няма да действаш - тогава какъв е смисъла?
    Ти наистина ли не разбираш? За кво иначе да питам за идея , ако няма да действам!!!!!

П.С. Нещата никак не са ОК говорим си, но той е студен и не знам защо, а също и в скайп не пише.

^up.......

Мега фен Аватара на Chacho
    Казаха ти го. "Тъпо ми е, ае бира?" Ако не можеш да му го кажеш, трябва още да поработиш над взаимоотношенията ви, а ние тука само можем да гадаем и да се мъчим да ги дирижираме вместо теб, което надали искаш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си