.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Как да се снимам ?

Здравейте !
    Ще започна с това ,че темата не е бъзик
    Значи искам да си кача снимка без тениска,но знам,че приятелите ми ще ми се подиграват,въпреки че съм добре орелефен.Та исках да питам как е по-добре да се снимам,така че едновременно да се виждат плочките ,а основата на снимката да не бъде това
    Мерси предварително за отговорите

Ако си го имаш релефа, к'во ти пука кой 'ше те ебава? Могат само да ти завиждат, щракай 6 pack-a директно и качвай ;д а ако все пак не искаш може да се снимаш не точно в цял ръст, примерно от кръста нагоре, да ти се вижда лицето и правиш неква тъпа физионимия : Д или държиш нещо в ръка, правиш нещо някъде (не знам к'во правиш, ще си го измислиш, ако спортуваш нещо снимай се как го спортуваш :д) и т.н, нещо, което да отвлича вниманието от корема ти, но и същевременно да се вижда...

Мега фен Аватара на Chacho
    Разбира се, че ще ти се смеят, за пред кого се демонстрираш?

Ти си знаеш. Снимай се с подходящо осветление, фон, с разкопчана дреха и с разнообразни аксесоари, така че вниманието да не се прихваща от нещо конкретно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

И не в мръсното огледало. Щото сте адски смешни, повече даже и от кифлите в тоалетната в мола.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен
    Trololol ??

Гледай да е на подходяща светлина..То и те не знаеш какво искаш..Хем искаш да си показваш плочките,ама хем да се фокусира там..Демек,кво?...

Казах вече trololol или наистина много зле..

ем имах предвид да изглежда все едно е снимка с друга идея,но същевременно да се виждат плочките
    иначе благодаря за съветите...алтернативата ми е с разкопчана риза или на тренировките

Мега фен
    Снимка с друга идея едва ли .. Щом си с разкопчана риза или още повече пък въъв фитнес зала,то си личи.Но не е нужно да е с различна идея..Правиш си снимка ,показваш я,плеш им в лицето и тва е

Човек, момичетата с коефициент на интелигентност по-висок от този на фритюрник, не се кефят особено много на позьорчета.
    Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Мега фен
    С подходящ обектив, мисля, че 75-300 мм. ще ти свърши чудесна работа.

получи се добра снимка благодаря за всички съвети,също и за някои укори

Супер фен Аватара на someonerandom
    Просто се снимай в някаква обстановка,където е нормалнода си гол,въпреки че сега не е такъв сезон.Ако е една гола снимка на плажа/в гора,на никой няма да му се стори смешно.Може да го направиш на някой басейн примерно.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Цитирай Първоначално написано от someonerandom Виж мнението
    Просто се снимай в някаква обстановка,където е нормалнода си гол,въпреки че сега не е такъв сезон.Ако е една гола снимка на плажа/в гора,на никой няма да му се стори смешно.Може да го направиш на някой басейн примерно.
    благодаря,но вече направих снимката и нямам сериозни проблеми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си