.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция

Любовта се лекува с любов.. ??

Какво ще кажете за това, съгласни ли сте? Има ли смисъл да се срещаш с някого за да забравиш друг? Действа ли изобщо?

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ами,това е нещо като отбий номер.Ако ти нямаш нагласата да пуснеш миналото,дори и да си с друг човек,може накрая да има много наранени (;
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    Ами,това е нещо като отбий номер.Ако ти нямаш нагласата да пуснеш миналото,дори и да си с друг човек,може накрая да има много наранени (;
    Напълно съм съгласна..или пък ако стане, то ще бъде временно, изпълнено с адска болка и при всяка възможност ще се сещаш за другия човек, а като го видиш ще се рапзлакваш от всичко събрано..поне при мен е така..и за жалост не мога да се отърва от грешкатав да правя това ((
    .................

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Не. Не смятам, че лекува.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Твърдо не съм съгласна с това!Ако си обичал някой истински и продължаваш,колкото и да се опитваш да го забравиш с други "заменки" не се получава!

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Това са някакви бабини деветини.
    Възможно е да се случи.. да забравиш едно момче/момиче с друго, но само ако вече е минало достатъчно време и болката ти е изтъпяла.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Да действа ? Ами не или в редки случаи времено. Ако предната ти връзка е била сериозна на следващата, с която ще се опиташ я забравиш, само ще си спомняш, че с предн ия/та с те имали по-хубави моменти например.

anonymous708973
    Guest
    Напълно е възможно. Само ако новият обект е по-интересен от стария, ангажира ти цялото внимание, кара те да тръпнеш в очакване... няма да усетиш кога ще забравиш бившия/бившата.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Напълно е възможно. Само ако новият обект е по-интересен от стария, ангажира ти цялото внимание, кара те да тръпнеш в очакване... няма да усетиш кога ще забравиш бившия/бившата.

+1 По-правилно няма как да бъде казано
    Requiem for a dream <3

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Не съм съгласна.Да може да ти помогне да се разсееш,но какъв е смисълът да се самозаблуждаваш и да заблуждаваш другия?...

никога не съм била съгласна с тоя принцип "клин клин избива".
    въпреки че предполагам го има момента в който двама души се срещат и се утешават, утешават, утешават, докато най-накрая не се утешат, лол : D
    въпреки че не ми се вярва много.. аз лично съм скептична към заменките, да тръгваш с някого преди да си преодолял предишния или пък с цел да го преодолееш. не вярвам, че би се получило, въпреки че в момента изглежда съм пред точно такъв избор.
    но мисля, че не бих наранявала новото момче по тоя начин или пък себе си. ще си чакам да ми мине или ддз и аз. :д то моето не че не бие на глупост вече.. 3 години по един си страдам. объркано..... :д
    излях си мъката в тема, която все пак има нещо общо по въпроса, хаха
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Гадно е да се възползваш по този начин от друг, само защото ти си наранен или искаш да забравиш някой. Никога не съм била такава егоистка и не съм причинявала това на никой, защото неговите намерения може да са сериозни, а аз да се лигавя примерно и става много кофти. Не е приятно да си играеш с чувствата на някой особено ако знаеш какво значи да си играят с твоите. Човек, който някога е обичал едва ли би направил нещо подобно.

Зависи от предишната ти връзка, зависи си от самия човек. Няма как лесно да се забрави човек, с който си бил доста дълго време. Аз лично забравих бившия си със сегашния ми приятел. Още си страдах по него, но опитах с новото момче, и ето че при мен се получи. Отначало беше трудно, но наистина, когато пуснеш спомените и миналото да си отидат е много по- лесно.
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Тц. Няма такова нещо. Забравяш единия и чак след това се хващаш пак на хорото.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Тц. Няма такова нещо. Забравяш единия и чак след това се хващаш пак на хорото.
    + 1

Ако искаш любов, не бъркай другите неща с любов.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ако си с един човек,за да забравиш друг,няма как да стане,защото винаги ще приемаш другия човек като утешителна награда,без да виждаш каква е реалността.

Супер фен Аватара на djipsito
    И аз съм на мнение, че са врели некипели, поне от опита ми.
    А ако ми се случи някога, ще сметна, че с бившия съм сбъркала любовта със секса.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

anonymous708973
    Guest
    Защо смятате, че трябва да има лъгане на сегашния? Ако сте се разделили с бившия заради тръпката към сегашния и тая тръпка постепенно се увеличава, докато прерасне в нещо истинско... няма да усетите как това развитие на действието ще премахне всякакви съмнения и чуденки какво би станало с бившия, ако бяхте останали заедно. След една връзка винаги има такива, но ако се потопиш изцяло в отношенията си с новия човек, нещата се нареждат идеално.

Нека тези, при които не се е получавало, се замислят дали новият не им е бил изкупителна жертва.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-05-2012 на 07:44

Мега фен Аватара на Hilary_
    При мен действа, но при условие, че не правя грешката да го сравнявам или да го приемам като заместител.

anonymous708973
    Guest
    Точно това приемане като заместител прецаква нещата.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Инче, права си но темата е за друго. Въпроса не е бихте ли оставили сегашната си връзка заради друга. Ситуацията е ако не можете да преодолеете свършилата ви вече връзка бихте ли излизали с някой друг САМО за да я забравите и да продължите напред?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Попринцип може да се получи обратен ефект.Единия вариант е да нараниш ужасно много човека, другият е да се влюбиш в него и всичко да е наред,което е по-рядко срещаното, защото винаги почват сравнения и т.н.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на mynichka
    Адски тъпо е това, първо трябва да преодолееш и забравиш предишната си връзка.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Аз съм на мнение, че трябва човек да си преживее старата болка, да си изясни нещата за себе си, а не да си лекува раните с друг човек.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Chacho
    Стига да имаш тръпка към новия/новата и да не е била прекалено дълга старата връзка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си