.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Харесва ли ме, има ли смисъл да го чакам?

Имам нужда от помощта ви.На 15 съм.. и харесах едно момче, той е колкото мен.. знае за чувствата ми , но беше казал, че не се познаваме добре, а като го попитат дали ме харесва казва не знам" или дали имам шанс пак същото. или пък по ендо време само се беше усмихнал и погледнал в обувките си.междувременно ме гледа постоянно, веднъж бях тъжна и видимо си личеше, той беше попитал приятелката ми какво ми има..говорим си, но не сме много отпуснати..видях го да се прегръща с няколко, но приятелите му казват, че той е такъв и прегръдката не значи нищо, приятелката ми му беше казала, че ми е гадно за това и той не го прави от тогава, въпреки, че една друга приятелка каза, че го е видяла да е прегърнат с някаква..вече мина достатъчно време и ми омръзна да го чакам..искам да знам дали ме харесвеа..искам ако става нещо да ства...дайте съвети

Moderated by miloto_girl_4e
    Последно редактирано от miloto_girl_4e : 03-06-2012 на 07:30

Според мен момчето няма чувства иначе защо ще се държи по този начин!Може би има чисто приятелски чувства към теб,но не иска да те нарани .. Щом прегръдката му не значи нищо то може би и погледите,които ти я хвърлял не са били с голямо значение.Според мен проведете един открит разговор,кажи му да си каже мнението - дали иска да сте заедно или не!Ако случайно отговора му е отрицателен просто продължи напред и не си губи времето повече с него,не може вечно да го чакаш,а и ще срещнеш някой друг,който ще те цени повече!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ами пишете си, говорете си, опознайте се. Тия погледи не означават нищо.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си