Здравейте. Харесвам едно момиче от 4 години. И двамата сме на по 18 години. От един клас сме. Едно от нещата, които ме спират, въпреки че знам че греша. Просто още от самото началото се вкарвам в някакъв филм. Сега от около 2 седмици, тя започна да ми хвърля едни погледи а-у. Май търси моето внимание. Ето тази седмица забелязах, че не на бъзик го прави това. Постоянно ме следи с поглед, даже понякога се опитва и някакъв разговор да подхване. Единият ден даже след училище вървях с нея. Само, че тя се чудеше по коя улица да мине, което ме усъмни, сякаш искаше да ми каже, че иска да разговаряме. Мина едната и каза следващата, и така няколко пъти до последната, по която можеше да се прибере. През времето, което бях с нея разговарявах уж, но нищо особено, въпреки че си личеше, че май проявава интерес към мен. Та въпросът ми е - дали е възможно да ме харесва ? Искам да видя и вашето мнение по въпроса. В момента немога да споделя на приятел/и по ред причини. Благодаря на тези, които ми отговорят.