.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Още има ли Hip-Hop-eri ? И момичета харесвате ли ги ? (Мода и мнения)

Здравйете мисля че въпроса е ясен. Всъшност от известно време модата в рапа се промени малко.По тесни дънки, тениски, но шапките ест са на линия . Има ли още рапарчета дето носят по свлечени (baggy) дрешки.
    А момичета ще дадете ли мнения дали сте за промяната и дали сте против.
    Харествате ли Hip-Hoperi ? Лично аз почнах да се замислям дали да смена стйла към по прелепанялия.
    Иначе вече 5-6 години се обичам с Baggy clothes и лино си имам приятелка не съм очайян просто искъм да разбера мненията ви и как е в другите градове.(Знам че ще има Hate от чалгаджиките)

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Не виждам нищо лошо. Всеки се носи, както иска. Харесвам силно казано, но ми допада. Не ми пречи.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    Аз лично имам доста разнообразен стил и нося както прилепнали, така и доста широки дънки например. Кефи ме новата мода с по-тесни дрешки, но не бих се отказала и от широките.

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    аз съм фенче !! много по ..готино е да видиш някой с baggy jeans и с шапката настрани, отколкото някой с по-тесни дънки от моите .. дори и аз си имах един такъв период, в който носих тениски, дълги до колената и панталоните ми обираха целия прах от пода, амм мен си ме радваше ... вече не се нося така, но пък когато видя момче с такъв стил(май не е точната дума), а и да му отива, защото има и изключения, направо се влюбвам, макар и за мъничко :д
    fuck the skinny jeans!! ...
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Фен Аватара на krasawichka
    Град
    burGass maiina
    ОБОЖАВАМ ГИ!
    Gledaii kak jiweqq *

Голям фен Аватара на slimbo
    аз самата съм рапър / различно е от хипхопър/ , но разни префърцунтени господинчовци дето си мислят че ги бива ме карат да драйфам

Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    аз самата съм рапър / различно е от хипхопър/ , но разни префърцунтени господинчовци дето си мислят че ги бива ме карат да драйфам
    Не е много различно... И двета стила обожаваме Baggy. Аз също сам рапарче обаче в тези очайващи периоди за тйновете и чалга..самнява ме много хора да правят разлика.

Цитирай Първоначално написано от Shanomanqk Виж мнението
    Не е много различно... И двета стила обожаваме Baggy. Аз също сам рапарче обаче в тези очайващи периоди за тйновете и чалга..самнява ме много хора да правят разлика.
    Като казах, че е различно имах предвид в по голяма част текстовете на песните има разлика м/у това http://www.youtube.com/watch?v=fSGxBdM5jGc / чист рап/ и това http://www.youtube.com/watch?v=eQWG8BVeryU /хип -хоп/

oo daa ;d Obojavam mom4eta koito se nosqt svle4enooo ;d :P
    Iмам Право Da жiвея както Сi 3ная... Сметката мi GoSпoD ще тегLi HakPaя... Угоda Hяма нikoMy маkaР Da Ce CтaРя... СреDeH прЪст кЪм вСекi i тФа му е коLaя....

Цитирай Първоначално написано от smilekiss Виж мнението
    oo daa ;d Obojavam mom4eta koito se nosqt svle4enooo ;d :P
    Тебе кат та гледам нямаш претенции с кой си

Прекалено ми е, макар, че на някои не отричам, че доста им отива. Зависи си, но рядко ще се загледам по някой по-развлечен

Супер фен Аватара на sashko705
    skinny jeans>baggy jeans

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Повече от фен Аватара на bwef
    Зависи си от човека, когато е свестен и не се надува и в чувал пак ще е готин иначе като цяло baggy стила ме кефи

О я стига предпочитате скапани чалгари дето са си умъкнали веждите до толкова че даже не личи, че имат вежди и слушат долнопробната тъпа чалга и най-близкото до рапа е нафуканият лил уейн , който даже рапар не мога да нарека !!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си