- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Да си отрежа ли...
...прекрасните ноктенца заради един счупен от днес, докато си обувах лилааавите гуменки?! Чак кръвчица пуснах илл
Средния на лявата ръка, която ми върши прекрасна работа, а без нокът ще ми върши още по-прекрасна хаха, но не искам да си ги махам всичките заради един, но пък е грозно да не е симетрично, понеже съм дребнава и единственото решение е да сложа прахта под килима или иначе казано да му сложа лепенка докато израстне. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
4XCOKИ
Ако ти растат бавно ноктите, недей ;д ще съжеляваш. Лепенката е добра идея. ;д
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Лепенка щруди,
скъси другите мъъънинко с 3-4 милиметърчета.
Мислех,че си момче,и че ще режеш другооо... .-. Няма значение.![]()
Знаеш ли какви микроби имаш под ноктите. о.О
Лепенка + малко скъсяване.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Добрее, значи лепенчица, а другите ще ги оформя, че само растат и като ги забравя и се зачупват ного гадно и боли бля
А мисля, че като ги лакирам се чупят повече -.- но пък нелакирани не винаги ми харесват -.-
хаха ама е ного смешно единия като е без нокът, а всички други са С, все едно пръстчето ми е куцо около съседните си ^_
4XCOKИ