- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Поредната ми гейска тема: Когато някой ви каже за някой друг, че може би е гей...
Това, че ти си момче, а той е мъж най-искрено ме разсмя.Няма нищо, което да ме забавлява толкова, колкото момче, което се държи като жена и момиче, което се държи като мъж
Но също толкова смешно е и това - мъж да се прави на голЕм мъж, както и жена да се прави на голема госпойца
![]()
A относно това, което си написал по темата - искрен си и казваш истината. На мен ми е направило впечатление, че когато някой тъпнарин види някой свестен в дадена група (клас, квартал, дори и работа, защото не си мислете, че възрастните хора не постъпват така, както постъпват и младите и децата), а обикновено свестните момчета са по-затворени и скромни, простите селяни ги определят като гейове и гледат да разпространят колкото се може повече насам и натам, че човекът Х е гей. Тогава всички, подведени от лидерските способности на тъпанарина, започват да гледат под лупа човекът Х и следователно да го избягват, сякаш той, който не е гей, има аура, която ако някой я доближи - става гей и той едва ли не или най-точно казано - другите ще му се смеят. Разбира се човекът Х не е готов да се защитава, защото просто не е такъв човек, не може да се разправя със селяци, не е в кръвта му. И така простакът побеждава кадърния човек.