.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Banned Голям фен

Изразително четене..

Така ;д трябва да преразкажа приказка по избор..Но трябва да има нещо общо с библеиската митология някакви идеи ? смисъл аз ще мога да си го преразкажа тоест с мои думи и да го чета изразително там нямам проблем но незнам откъде да си намеря материали.е не че немога но нещо по кратко искам да намеря. да не е някакво дълго дето да го чета цял час ;д. мерси предварително

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Притча ? Не знам, не ме бива много в тия неща.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Banned Голям фен
    е не че аз знам ама помня там някои др работи ся се сещам за имаше някакъв забранен плод които адам и ева нали яли и господ ги наказал за това и имаше няква приказка за това или незнам :Д дето наказва и няква змия която примамила ева да яде от тоя плод и абе..

Град
    Варна
    Е това е част от Библията.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Е това е част от Библията.
    да ама нямаше ли нещо кат под приказка ?

Град
    Варна
    ами то май е на глави, не знам. потърси нещо. ако не - притчите са кратки и лесни за разбиране.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си