.
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Threaded View

Мега фен Аватара на D1esel
    По мои наблюдения, дори и да не учиш, 24 години е твърде ранна възраст. Към 30 вече, т.е. към 28-32г. вече е нормално, дори това според мен е най-хубавата възраст. Лично аз мисля съвсем реалистично и според мен, или поне си мисля, че мисля така, колкото и за ненормален да ме помислите, най-вероятно ще имам деца като наближа 40г или след това.

Не ми се иска да е така, иска ми се да съм млад тати, но съм реалист. Основният проблем е финансовата страна. Емоционално съм търпелив, със сигурност няма да мрънкам, че децата са ми в тежест. Напротив дори - дори съм адски всеотдаен към семейството си. Малко са хората като мен в това отношения, наистина, колкото и нескромно да прозвучи. Най-много от всичко на света искам да създам семейство и да имам деца, които обаче искам да живеят така, че да не им липсва нищо - нямам предвид скъпи вещи, а да имат спокойствие, за да се изграждат спокойно като личности - нещо, което много малко хора от нашето поколение имат. А това означава освен да имам пари, защото спокойствието основно с пари се купува, и да съм способен да отгледам децата, да живеят в стабилна семейна среда, т.е. да се разбираме с жена ми. А на човек акъла обикновено му идва пак на тази възраст - когато вече се е налудувал, пробвал е всички пози от камасутра и иска да помъдрее.

А като цяло за младите семейства - 99 процента от тях са много прости същества, нахални и нагли. Мама и тати ги гледат, докато децата им влязат в пубертета. За мен повечето родители на по 20 до 25 годишна възраст са просто едни деца, които гледат деца - тъпи и смотани и децата им стават същите
    Последно редактирано от D1esel : 03-05-2012 на 22:03

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си