- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много ми е голям....Помагайте
Нападай някоя рускиня или наполовина рускиня те няма да се оплакват и ти също няма да се притесняваш достатъчно широки и дълбоки са![]()
Автора си е типичната кифла от мъжки пол която крещи: ИСКАММММ ВНИМАНИИИЕЕЕ...
_|____|____|____|____|____|___
____|____|HIT YOU'R____|____|_
_|____|____|HEAD|____|____|___
____|____|__HERE__|____|____|_
_|____|____|____|____|____|___
Ми не - не съм трол, дракон, еднорог и т.н. Благодаря за вниманието !![]()
За внимание отиди в гепиме,думите нямат стойност,ако наистина си голям,ела там,ще ти кажа и профила си на лично да видиш,че винаги има и по-голяма риба :Д има канали,снимачки от сайта,форумни среши за да се докаже,че си ти и тн. :Д Тук има хиляди такива теми,втръснало е!
Последно редактирано от Merkantilniq : 03-19-2012 на 16:16
не,не, аз казах, че на някои мацки им харесва :д
В смисъл, че съм попадала на доста ужасяващо-фрапиращи гледки пред които 23 сантиметра бледнеят.
и то на супер красиви момичета някви конски извращения..
та един вид исках да го успокоя, че има и момичета които са ок с това.
Практиката показва,че е по-добре на живо да се види или опипа през панталона(за по-консервативните:Д) или на камера видео чат,карат ме да ставам да показвам пръсти,всякви неща за да видят,че съм аз :Д ,но на кафе и после да ме опипат или да го видят най е убеждавало до сега :Д няма смисъл да се казва колко и без това никой не вярва по-добре да се покаже :Д за това такива теми са безсмислени,това ми беше и идеята.Иначе,ако някой влиза в гепиме и има рег сигурно ме знае от излъчванията,Konski_salam се пиша![]()
Аз си мислех че веднага ще ме атакува целия форум![]()
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Не чувствам необходимост да ти гледам оная работа. Нямам намерение и аз да си я показвам. Гепиме е сайт за мазни чичковци.....