.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy Виж мнението
    дееба дееба
    по-голяма риба?
    Практиката показва,че е по-добре на живо да се види или опипа през панталона(за по-консервативните:Д) или на камера видео чат,карат ме да ставам да показвам пръсти,всякви неща за да видят,че съм аз :Д ,но на кафе и после да ме опипат или да го видят най е убеждавало до сега :Д няма смисъл да се казва колко и без това никой не вярва по-добре да се покаже :Д за това такива теми са безсмислени,това ми беше и идеята.Иначе,ако някой влиза в гепиме и има рег сигурно ме знае от излъчванията,Konski_salam се пиша

Супер фен Аватара на flo0pY
    Цитирай Първоначално написано от Merkantilniq Виж мнението
    Практиката показва,че е по-добре на живо да се види или опипа през панталона(за по-консервативните:Д) или на камера видео чат,карат ме да ставам да показвам пръсти,всякви неща за да видят,че съм аз :Д ,но на кафе и после да ме опипат или да го видят най е убеждавало до сега :Д няма смисъл да се казва колко и без това никой не вярва по-добре да се покаже :Д за това такива теми са безсмислени,това ми беше и идеята.Иначе,ако някой влиза в гепиме и има рег сигурно ме знае от излъчванията,Konski_salam се пиша
    Много интересен ник
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си