- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-тъпи мъжки реплики?
За мен винаги са били "Запознай ме с някоя приятелка" и "Той твоя няма да разбере" ;д Наистина ли очакват да се хванем не знам ? ..
Споделете мнения?? : )
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да бе, запознай ме с някоя приятелка, ако не го поднесеш по най-деликатния и заобиколен начин през 9 планин в 10та, сигурно ви звучи много тъпо![]()
На мен ми е супер тъпо, когато някой ме пита дали имам приятел.. и кажа да, да ми отговори "О, ама не се притеснявай, аз не съм ревнив" и да продължи да ми се натиска
"Леле...га те фана, ке те скъсам."
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
хахахаха след "не съм ревнив" обикновено следва "ма той твоя няма да разбере" ;д иди им обяснявай, че не наличието на приятел ти е единствения проблем да се изплющиш с всеки в радиус от 20кма това за приятелката го казват с най-сериозната идея наистина да ги запознаем, много е странно как си вярват ;д още по-странно ми е като някой, с когото самата аз не съм се виждала, а само го имам в скайп примерно и като разбере че с мен няма да стане номера ;д "запознай ме с колежките си" при което следва "заети са всичките" - намек
и ако той каже "аз не съм ревнив" вечееееее ...... ужас ;х
не знам "запознай ме с някоя приятелка" как може да го поднесеш за да НЕ звучи малоумно![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
я ми ела бе мацко да видиш кво е удоволствие![]()
ща та ч..ам![]()
добре че са ти очите да ми врътиш таквиз номирца![]()
к.рве такова обичам те !
ама че хора![]()
ужас ;д боже, защо като се правят на селяни и си мислят че е мнооого секси![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да не започваме с женските реплики, че целия форум ще има да се смее.......
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
нали мене като ми кажат нещо па и със селски акцент или мръснишки поглед тип "ще те ям" и ми става одски смешно простоа те си мислят че са ме впечатлили така и се дуят като пауни
![]()
Хахаха.. Еми вие явно попадате само на некви 15 годишни лапенца.. Кво очаквате друго от вашите наборчета... Мноо ясно, че истъркани и глупави реплики..
Миличък, прости ми, но съм по-голяма от теб, било то с една годинаглупави и изтъркани реплики има от мъже на всяка възраст, не само на 15 годинки, даже 15 годишните в повечето случаи все още са непокварени и мили, а колкото по-големи стават, повече идва "аз не съм ревнив"
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
''ае ше ми пуснеш, казвам ти''
''ай ела у нас да пием по нещо''
абе те мъжете май ни имат за малоумни... 'що така..![]()
Когато момче разбере, че момичето е обвързано, но продължава да настоява.. Всяко нещо, което каже звучи тъпо.
И спря да се върти за миг земята..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
нека обобщим-на мъжете всяка втора дума им е свързана със секс, което ги прави тъпи!![]()
gersinkaa , като виждам аватара ти ми идва друго култово Nice shoes. Wanna fuck?да, като цяло в опита да са разнообразни, са супер смешни ;д аз искам някой мъж да се включи и или да сподели женски тъпи реплики, или да ми обясни защо аджеба искат да ги запознаваме с приятелки
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
За да си открием нови възможности за разплод, нови запознанства или просто да изплакнем очите, в което няма нищо лошо, а може ей тъй да си говорим с повечко хора.
Глупави изказвания супер много.. както демонстрира gersinkaa.. писала си, че си на 14.. и на 14 виждала ли си мъж, а курец пробвала ли си.. та говориш за какво си мислим ?
Последно редактирано от Irti : 03-25-2012 на 08:29
Мразя да ми кажат "Запознай ме с приятелките ти", независимо какъв ми се пада. Ако ще, братовчед да ми е. Дразнещо ми е просто.
А спирането на мерцедеса и звучното подсвиркване + "Как си, ще се качиш ли?" ми е най-любимото.
А като чуя нещо за женската логика, съм на косъм да изпадна в истерия.
Irti, то не е нужно да си на 20, за да видиш простотията на един мъжсамо по начина, по който иска да те заговори ще си проличи на къде бие
Разбира се, има изключения
чак такова с мерцедеса не ми се е случвало май ;д хахахаха а за логика, мъжката логика понякога е по-потресаваща, не зависи от пола, а от индивидаа след като аз не съм го харесала ... наистина ли очаква че ще мисля че е добър за приятелките ми, трябва да ги мразя, ебаси ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Виж сега.. не може да кажеш на едно момче на 14-18г мъж..
Ако е мъж ще се изкаже правилно.. дори и да иска секс ще го извърти без да псува, като каруцар.
И откога е лошо да търсиш секс, а не сляпата любов?
Разбираш ли?![]()
Има както и мъже на 16 години, така и пикльовци на 30![]()
и е едно да търсят секс, друго е да очакват момичето да им го играе сводник "запознай ме" .. аз не съм казала нищо за тея, които търсят секс и казват искам секс и толкова, ще получат все отнякъде , но съм забелязала репликата запознай ме с някоя приятелка я казват най-вече момчетата с по-малко опит с противоположния пол
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin