.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Мега фен Аватара на D1esel

СТРАХ МЕ Е!

Ние сме в ракетния обсег на Иран! :X Най-близката до Иран страна, която е в ЕС http://www.dnes.bg/world/2012/03/03/...at-iran.152922

Споко, първо ще затрият Израел
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на Concussion
    Представяш ли си да те вземат запас
    Иначе, за това ми разказваше баща ми още от миналата година че ще се случи, точно по това време някъде... Той си пада малко конспиратко, ама е бил прав.

Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Представяш ли си да те вземат запас
    Аз обичам да съм сред мъже В армията бих се чувствал страхотно

A иначе сериозно, дано никога не ми се налага

Голям фен Аватара на ZeroPoinT
    Не мислиш логично; няма смисал да нападат БГ, това е конфронтация срещу ЕС, а те американците им стигат

Цитирай Първоначално написано от ZeroPoinT Виж мнението
    Не мислиш логично; няма смисал да нападат БГ, това е конфронтация срещу ЕС, а те американците им стигат
    Има смисъл според мен. Ако ЕС подкрепи САЩ, а най-вероятно ще подкрепят, защото ракетите ще стигнат до България, но не и до Франция...

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Има смисъл според мен. Ако ЕС подкрепи САЩ, а най-вероятно ще подкрепят, защото ракетите ще стигнат до България, но не и до Франция...
    Ние сме зависими от САЩ.

Мега фен Аватара на machoka
    Никой няма да ни отстреля, тва не го ли разбрахте )

Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    Никой няма да ни отстреля, тва не го ли разбрахте )
    Защо така мислиш? Мислиш, че световните елити не са готови да предизвикат трета световна, и то само, за да си продадат оръжията?

между другото фейса ми сега е точно като на аватара

Просто сме мишки и на никой не му се хаби бомба за нас...

Мишинка
    BrainDamage

Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    Просто сме мишки и на никой не му се хаби бомба за нас...
    Не разбирате ли? Първата световна започва с едно убийство в Сараево, втората световна с нападение на селската Полша, а днес, ако Иран изстреля ракета към България, световните медии ще изпишат: "ИРАН НАПАДНА ЕС", а не "ИРАН НАПАДНА ГОРКАТА БЪЛГАРИЯ"

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Не разбирате ли? Първата световна започва с едно убийство в Сараево, втората световна с нападение на селската Полша, а днес, ако Иран изстреля ракета към България, световните медии ще изпишат: "ИРАН НАПАДНА ЕС", а не "ИРАН НАПАДНА ГОРКАТА БЪЛГАРИЯ"
    Ако Иран ни пуснат една ракета САЩ и/или ЕС няма и да се изплюят за нас. Няма и да всее страх или асоциации за войни.
    Във Франция някой и пиратка в метрото да им хвърли световната медия започва да пищи..Но ние не сме Франция. Най-много да напишат 'Българите пак са преебани', 'Българите още по-мизерни и бедни' или нещо от сорта.
    А, ако се стигне до война, като война...Жална ни майка. И каквито глупави решения се взимат за държавата ни сигурно ще се наебем при най-слабите и скапаните, сигурно и срещу Русия, и срещу САЩ ще се изправим.

А вече, че Иран нямат никаква полза да се хабят за нас, защото сме една забутанаи бедна държавица, няколко деситилетия назад на фона на ЕС, е друга тема. Никой не ни възприема за част от ЕС (изненадааааа!).
    Ако искат война ще си я получат, но не и по този начин.
    Няма никаква логика да го правят. Особено пък, като вземем напредвид и тяхното положение и политически отношения с другите държави.

А, ако някои от по-големите риби искат WW3 и си е предвидена такава конспирация, ракетите на Иран са ни най-малкият проблем, не само на нас, но и на човечеството.
    Но това вече звуи прекалено параноично.

Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    А, ако някои от по-големите риби искат WW3 и си е предвидена такава конспирация, ракетите на Иран са ни най-малкият проблем, не само на нас, но и на човечеството.
    Но това вече звуи прекалено параноично.
    Точно това имам предвид! Някоя от големите риби искат война, разбира се! И биха използвали повода на ракета изстреляна в България, както са използвали убийство в Сараево и нападение над Полша!

точно така. нито мисля, че иран ще замерят Първомай с ракети.

абе стига плямпа глупости бе, никой няма да ти се върже на трола

абе стига плямпа глупости бе, никой няма да ти се върже на трола
    Мачок, замисли се отново. Защо ни приеха в ЕС? За да може и ЕС да е в ракетния обсег. А ЕС също би имал ползва от такава война, защото Франция и Германия искат да завземат цялата власт на континента.

Просто първо ще нападнат Израел, по религиозните причини, после и САЩ, защото ще ги нападне. Гърция също им е в обсега и ще бъде милиард пъти по голям удар, щот там се наливат пари, така че България пак е в аналите на Европа. Освен това война в днешно време се започва по друг начин, но не мис е обяснява сега; така че, довери ми се или си живей в страх

Иран биха предпочели първо да затрият Израел.
    Като затрият Израел от картата, САЩ ще ги нападне, от там ще се включат ЕС, Русия и пак ще си стане манджата...

Мишинка
    BrainDamage

Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    Иран биха предпочели първо да затрият Израел.
    Като затрият Израел от картата, САЩ ще ги нападне, от там ще се включат ЕС, Русия и пак ще си стане манджата...
    Това няма да се случи. Имай предвид, че много български евреи се изнесоха в Израел през последните 5 години. Може би знаят нещо, което ние не знаем.

^^ ще пометна честно.

ако не тролиш, начи сериозно трябва да се замислиш да преустановиш всякакви драсканици в полит теми. Сериозно.

^^ ще пометна честно.

ако не тролиш, начи сериозно трябва да се замислиш да преустановиш всякакви драсканици в полит теми. Сериозно.
    А от кой е бебето?

Слушай хора с усет към стратегиите и политиката като мен :Д Днес война не се печели с стрелба; печели се с перо
    Ти верно ли вярваш, че Иран имат Х ядрени глави! Със сигурност имат 100 - 200, капиш ли

Всичко е за петрола, плюс това Иран властва над Ормузкия проток откъдето минава половината нефт в света, е не е ли по - изгодно за американците те да властват на дтози проток, а

Цитирай Първоначално написано от ZeroPoinT Виж мнението
    Слушай хора с усет към стратегиите и политиката като мен :Д Днес война не се печели с стрелба; печели се с перо
    Ти верно ли вярваш, че Иран имат Х ядрени глави! Със сигурност имат 100 - 200, капиш ли

Всичко е за петрола, плюс това Иран властва над Ормузкия проток откъдето минава половината нефт в света, е не е ли по - изгодно за американците те да властват на дтози проток, а
    Да! Но това не пречи американците да изстрелят ракета към нас, която да е уж от Иран и да имат повод за война.

ооомг няма ли кой да ми дръпне кабела на този

дизелчо, ти не разбра ли че на НИКОЙ НЕ МУ ПУКА за теб в частност, нито за държавата ти в световен план, та всичко се върти около твойта дупара ...

ебати егоцентризма.

ебати трол-а.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си