- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- СТРАХ МЕ Е!
Ние сме в ракетния обсег на Иран! :X Най-близката до Иран страна, която е в ЕСhttp://www.dnes.bg/world/2012/03/03/...at-iran.152922
Споко, първо ще затрият Израел![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Представяш ли си да те вземат запас![]()
Иначе, за това ми разказваше баща ми още от миналата година че ще се случи, точно по това време някъде... Той си пада малко конспиратко, ама е бил прав.
Не мислиш логично; няма смисал да нападат БГ, това е конфронтация срещу ЕС, а те американците им стигат![]()
Никой няма да ни отстреля, тва не го ли разбрахте )
Просто сме мишки и на никой не му се хаби бомба за нас...![]()
Мишинка
BrainDamage
Ако Иран ни пуснат една ракета САЩ и/или ЕС няма и да се изплюят за нас. Няма и да всее страх или асоциации за войни.
Във Франция някой и пиратка в метрото да им хвърли световната медия започва да пищи..Но ние не сме Франция. Най-много да напишат 'Българите пак са преебани', 'Българите още по-мизерни и бедни' или нещо от сорта.
А, ако се стигне до война, като война...Жална ни майка. И каквито глупави решения се взимат за държавата ни сигурно ще се наебем при най-слабите и скапаните, сигурно и срещу Русия, и срещу САЩ ще се изправим.
А вече, че Иран нямат никаква полза да се хабят за нас, защото сме една забутанаи бедна държавица, няколко деситилетия назад на фона на ЕС, е друга тема. Никой не ни възприема за част от ЕС (изненадааааа!).
Ако искат война ще си я получат, но не и по този начин.
Няма никаква логика да го правят. Особено пък, като вземем напредвид и тяхното положение и политически отношения с другите държави.
А, ако някои от по-големите риби искат WW3 и си е предвидена такава конспирация, ракетите на Иран са ни най-малкият проблем, не само на нас, но и на човечеството.
Но това вече звуи прекалено параноично.
точно така. нито мисля, че иран ще замерят Първомай с ракети.
абе стига плямпа глупости бе, никой няма да ти се върже на трола
Просто първо ще нападнат Израел, по религиозните причини, после и САЩ, защото ще ги нападне. Гърция също им е в обсега и ще бъде милиард пъти по голям удар, щот там се наливат пари, така че България пак е в аналите на Европа. Освен това война в днешно време се започва по друг начин, но не мис е обяснява сега; така че, довери ми се или си живей в страх
Иран биха предпочели първо да затрият Израел.
Като затрият Израел от картата, САЩ ще ги нападне, от там ще се включат ЕС, Русия и пак ще си стане манджата...
Мишинка
BrainDamage
^^ ще пометна честно.
ако не тролиш, начи сериозно трябва да се замислиш да преустановиш всякакви драсканици в полит теми. Сериозно.
Слушай хора с усет към стратегиите и политиката като мен :Д Днес война не се печели с стрелба; печели се с перо
Ти верно ли вярваш, че Иран имат Х ядрени глави! Със сигурност имат 100 - 200, капиш ли
Всичко е за петрола, плюс това Иран властва над Ормузкия проток откъдето минава половината нефт в света, е не е ли по - изгодно за американците те да властват на дтози проток, а
ооомг няма ли кой да ми дръпне кабела на този
дизелчо, ти не разбра ли че на НИКОЙ НЕ МУ ПУКА за теб в частност, нито за държавата ти в световен план, та всичко се върти около твойта дупара ...
ебати егоцентризма.
ебати трол-а.