.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Момчета, вие на това не обръщате ли внимание??

Здравейте! Забелязала съм, че има хубави момичета, които обаче нямат обноски или се държат просташки - мляскат с дъвка с отворена уста, бъркат си в носа/ушите на обществени места и т.н. Въпреки тези неща си имат ухажори, и то не малко. Момчета, не обръщате ли внимание на тези малки, но значими (поне за мен) неща??
    http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE

Banned Мега фен
    Лол , не вярвах ,че такава тема ще бъде публикувана относно за просташкото държание на момичетата
    Щото нали принципно момчетата са такива ,,свине,, ,както ги наричате , но се влюбвате в тях? А сега ми отговорете вие момичета !

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Че то кой нормален човек не обръща на тези неща!!
    Разбирасе,че ако така ми мляскат пред погледа ми дЕректно се обръщам и започвам да бягам!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    ако прай така , ще я превъзпитам точно за 1 мин,ако продължава да са лигави им бия шута

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Обръщам повече от голямо внимание... Разни селки (селянки) не ми трябват.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Е, за всеки влак си има пътници. Тя ще си бърка в носа, той може на други места да си бърка...какво толкова ? Перфектната двойка ще са !

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Естествено, че обръщам внимание. На такива лигли не си правя труда да ги оглеждам повече от 2 секунди
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Banned Супер фен
    Ти явно не си даваш сметка какви са тези ухажори... И ти, ако минеш покрай някой строеж ще си намериш също толкова и на същото ниво, ухажори.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Много ясно. Селският пустиняк съм аз, не тя.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Много ясно. Селският пустиняк съм аз, не тя.
    :Д :Д :Д
    Абе, усещам се понякога, че говоря с пълна (с храна, много моля!) уста, ама гледам да не ми се вижда сдъвканото съдържание :д

Това са адски гнусни неща.. Имат ухажори, щото имат някой друг чорап в сутиена, то не е заради друго..Такива селянки са много вече, тъй че вече не се зачудвам, то си е ежедневие ;Д

Забрави да допълниш и "дамите" които псуват доста често и не е особенно приятна гледка ..

Повече от фен
    Разбира се че обръщам внимание на тези неща и на държанието като цяло.Ако съм излязъл със нея на обществено място извинявам се за израза и тя започне да си бърка във всяка възможна дупка по-тялото

ако е такъв вид някаква просташка селяндурка, много ясно че ше й бия шута на мига. примерно ако пие бира с мен и после гледа мачовете с мен и да се оригва, даже ще ми стане кеф! Във всичко си има по някоя положителна страна, дори и във това. хах Жена мечта,майна!

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Емм.. ддз-аз обръщам внимание... ще видя кат ми паднат още малко ташаците дали ще съм на същото мнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си