.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

бокс във варна

Здравейте! Навярно тази тема я има стотици пъти но аз пак ще питам и ви моля за помощ. Аз съм момиче от Варна на 15 години и искам да тренирам бокс,имам малко опит в бокса но искам да продължавам да се развивам.Може ли да ми кажете в кой спортен клуб във Варна мога да отида и да се запиша?
    ...~...I g0tta w3an mYs3lf 0ff 0f y0u...~...

Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата
    сигурна ли си, че искаш точно бокс? във Варна има много добра школа по муай тай

да съгурна съм .. баща ми се е занимавал с бокс и съм понаучила нещо от него пък и бокса ми харесва като спорт

Град
    Столицата
    Спортен клуб "ДЖЕТ" , добри отзиви чета, но все пак разгледай и тука http://daobg.com/forum/index.php?showforum=54 успех

Много ти благодаря Ще пробвам в "ДЖЕТ" и да видим да ли ще вземат момиче

а да те попитам видях че в този клуб има и кик бокс .. разликата между бокс и кик бокс е че в кик бокса удъра с крак е разрешен . друга съществена разлика има ли ?

Град
    Столицата
    не съм тренирал бокс, но от това, което виждам в залата е и "хващането" на ударите е различно - в бокса се опитваш да ги избегнеш, а в кик бокс-а да ги хванеш (за ударите с ръце), но тренирам кик бокс и мисля, че е по-добро, защото ползваш както ръце така и крака, но тва е лично мнение ти си знаеш най-добре

ахам .. мерси за инфото

Град
    Столицата
    ако искаш да питаш още нещо пиши на лично да не спамиме темата

Цитирай Първоначално написано от smeshnik
    не съм тренирал бокс, но от това, което виждам в залата е и "хващането" на ударите е различно - в бокса се опитваш да ги избегнеш, а в кик бокс-а да ги хванеш (за ударите с ръце), но тренирам кик бокс и мисля, че е по-добро, защото ползваш както ръце така и крака, но тва е лично мнение ти си знаеш най-добре
    и за краката и ръцете е еднакво
    за крак подлагаш подбедрица ако е high kick бягаш назад а за маваши ръката + подбедрицата
    за ръцете отбиваш удара (или правиш ескиваж)
    защитата е проста на теория ама на практика е целта !
    и аз тренирам кик бокс и ти го препоръчвам по-добър е
    btw за да се научиш на самозащита ли почваш с боска ако е така почни кик бокс ударите с крака са по тежки :]

Голям фен Аватара на stelit0
    абе то научиш ли се с ръце след това лесно ще включиш и краката

абе то научиш ли се с ръце след това лесно ще включиш и краката.Кик бокса за момиче според мен е много по-грубо.Това лято смятам да се запиша и аз на бокс па да видим какво ще излезе.Всички ме убеждават да не тренирам точно това но аз мисля че е много добър спорт.Научаваш се да не се страхуваш от врага,да си сигорен във вазможностите си, а и тялото се оформя много добре когато спортуваш.И не на последно място,свалят се 2-3 килограма на всяка тренировка.

Според мен бокса не е женски спорт.Една дама да се бие.. Абсурт.. ,но щом така си решила Не е ли по-добре да тренираш карате ? Или нещо подобно..

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от transformable
    Според мен бокса не е женски спорт.Една дама да се бие.. Абсурт.. ,но щом така си решила Не е ли по-добре да тренираш карате ? Или нещо подобно..
    Нещо на хванах логиката,обаче няма да превръщаме това в спор за количеството бой в карате.Щом си е решила,защо не?
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Цитирай Първоначално написано от stelit0
    Не е баш така Хубаво е двете тренировки да се съчетават примерно 1 тренировка бокс и 3 кикбокс. Тренировката по бокс е за оправяне на техниката ръце която супер често се бърка.
    Джет имат добра школа но и Боил и Вокил не изостават Виждал съм момичета и жени от всички клубове във Варна на всички състезания, така че ще те вземат със сигурност
    За Джет конкретно съм забелязал, че имат момичета които се състезават на музикални форми което е жива аеробика Като идеш там кажи, че искаш нещо от твърдите стилове (пък това да не те плаши всичко е с протектори)

Цитирай Първоначално написано от stelit0
    Не е баш така Хубаво е двете тренировки да се съчетават примерно 1 тренировка бокс и 3 кикбокс. Тренировката по бокс е за оправяне на техниката ръце която супер често се бърка.
    Джет имат добра школа но и Боил и Вокил не изостават Виждал съм момичета и жени от всички клубове във Варна на всички състезания, така че ще те вземат със сигурност
    За Джет конкретно съм забелязал, че имат момичета които се състезават на музикални форми което е жива аеробика Като идеш там кажи, че искаш нещо от твърдите стилове (пък това да не те плаши всичко е с протектори)

да,само че а съм момиче и се притеснявам с тия ритници.Сещаш се не е много полезно за репрудоктивната система.Бокса е много хубав спорт хем се стягаш,хем отслабваш и преудоляваш страха от противника.То мен ще ме изключат ако се сбия с още някого де ама искам да се занимавам по-сериозно с това.

Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    Боксът според мен е много по-добре от кик боксът. От 3 години тренирам бокс,преди това съм тренирал и малко кик бокс,но не ми допада. Единствено признавам семи контакта,всичко друго е селяния за улицата. Колко си висока и колко килограма тежиш все пак?

"Въпрос на вкус казало кучето и си олизало гъза"
    Аз харесвам и бокса и кикбокса Не виждам проблем момиче да тренира В нашата зала има едно момиче което тренира сериозно и няма проблеми с нищо плус това учи за лекарка и едва ли би се занимавала с нещо опасно Наскоро жената на треньора роди която също се занимава с кикбокс
    NqmamName, не само семи контакта е добър бе То по тая логика и бокса е селяния за улицата Много добре знаеш, че тва не е гребане или бягане и се иска акъл

Angry

Цитирай Първоначално написано от HHristov Виж мнението
    "Въпрос на вкус казало кучето и си олизало гъза"
    Аз харесвам и бокса и кикбокса Не виждам проблем момиче да тренира В нашата зала има едно момиче което тренира сериозно и няма проблеми с нищо плус това учи за лекарка и едва ли би се занимавала с нещо опасно Наскоро жената на треньора роди която също се занимава с кикбокс
    NqmamName, не само семи контакта е добър бе То по тая логика и бокса е селяния за улицата Много добре знаеш, че тва не е гребане или бягане и се иска акъл
    ееее ай по полека потренираи малко гребане и тогава говори и според мен бокса е по добре и е красив спортл

Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    Е това е лично мое мнение,за мен фул контакта е за улицата.. аз лично предпочитам семито, пък и СПОРЕД МЕН един боксьор е много по опасен от един кик боксьор ..

Така е. Кик бокса нямаше да го има, ако го имаше бокса. И бокса си е най-добрия боен спорт. Само че в България бокса не ми харесва много, пробвал съм в други държави и там е просто страхотно.

Тия каратета, кунг фу-та, кикбоксове и разни други простотии не ги признавам. Бокса си е най-добре.

Фул контакта е стил на кикбокс-а в който нямаш удари с крака под кръста (демек лоу кик),клинч, колена и лакти Семито е същата работа като лайт контакта
    Абе бокс кикбокс се е страйкинг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си