- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Отворено писмо от мен за WAX
Скъпи WAX,
Аз много ти се кефя момче, наистина, според мен си страхотен пич, ама моля те, спри да ме наричаш педерас и се опитай да разбереш странното ми чувство за хуморНе че не съм давал поводи да ме наричаш така, но няма как да си сигурен
Аз тe поздравявам най-сърдечно с тази песен - http://www.youtube.com/watch?v=qX4LC1HBmag . Поздравявам точно теб и ти казвам да намалиш хейта и да отвориш сърцето си, защото в крайна сметка животът е достатъчно гаден наистина, за да се тормозим излишно във форума, където можем да се забавляваме, нали така?
Това го казвам на всички, които хейтват, било то мен или някой друг. : ) Просто защото животът е твърде кратък, за да можем да допускаме омраза в него, не мислите ли? Повечето от нас след около 70 години ще ни ядат червеите, а някои от нас със сигурност и по-рано, защото за съжаление такъв в животът. Затова девизът на всяка истинска жена "прави любов, а не война" е изцяло верен.
WAX, искам да знаеш, че ако някой ден си промениш към добро отношението към мен, в смисъл спреш да ми викаш педерас и започнеш да разбираш, наречи го трола ми, тогава ще ме направиш много щастлив.Да, кефя се, когато хората се кефят на темите ми. Всеки се кефи. И за това го правя, да се забавлявам, а не за да избивам комплекси.
Въпреки това, че демонстрираш, че не ме харесваш, това не може да ме спре да мисля, че си голем човекАз преминавам през хейта ти, вниквам зад него и виждам едно страхотно момче, супер пич и почти толкова як колкото мен (не заради друго, а защото съм по-голям от теб и следователно съм изял повече нескуик от теб : д Нека те е ят
) И знай също така, че никой няма право да мрази другите, заради това, което са. Но всеки може да се опита с добро да промени другите, ако вярва, че така би било по-добре за самите тях или за целия свят.
![]()
Бъди себе си и уважавай другите, които са това, което искат да са. Или иначе казано - Open your heart!
Твой,
Дизел : )
ПП. Нека направим България едно по-добро за живеено място бе, момчета и момичета! Всеки от вас, ако всеки ден прави по едно добро, без значение колко е голямо, то тогава всички малко по малко ще си отворят и те сърцата и ще направим не само България, а и света едно наистина по-добро място за живеене! Ако не ние, то поне нашите дечица да имат този шанс! Нека ние сме тези, които да им го дадемНе говоря за пари, а за обич
![]()
Последно редактирано от D1esel : 03-06-2012 на 22:12
Звучиш ми малко като кришнар.![]()
Иначе може след време да напишеш научен труд за хомосексуализма, със сигурност ще си събрал достатъчно инфо.![]()
Welcome to the Jungle...
^ Аз не целя това да събирам информация за хомосексуализма бе човек, стига с тоя хомосексуализъмАз просто се забавлявам, разберете го най-сетне
![]()
![]()
![]()
A какво е кришнар?![]()
Абе то не пречи покрай забавлението да станеш автор на някой хомо-бестселър, хем ще изкараш някоя пара и ще станеш известен.![]()
Поразрови се за кришнарство/кришнари в чичко Гугъл и ще ми схванеш мисълта.
Тва трябва да ти бъде любимата песен -> http://www.youtube.com/watch?v=x94FyGiPhG0 Пък и пича е от цветните птички, няма как да не ти хареса. ;]
Welcome to the Jungle...
Според мен тук има нещо, което никъде другаде по света го няма. Имам предвид не само България, а целия балкански регион, а именно шуробаджанащина, която води до тотален срив в системата, защото никой не си разбира от работата, което води и до масово изпростяване. А и като добавим ориенталско-европейското мислене на хората тук (по селата още има вендети) - и ето ти зверилника България.
На мен ми хареса!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Владинце, пак ти казвам да не се хабиш за тая Светлюшка, малка е и нищо не разбира![]()
Най-малкото трябва да разграничаваш сериозните теми от тъпите тролвания ... ама спокойно, и ти ще пораснеш *sun*
С точните хора се отнасям точно. Не те имам тебе за такъв.
Може и да не си педал всъщност, но нали ти казвам - правиш се на педал, което е по-лошо.
Подобаващо държание въобще не е това, което го описа.