Аз много ти се кефя момче, наистина, според мен си страхотен пич, ама моля те, спри да ме наричаш педерас и се опитай да разбереш странното ми чувство за хумор Не че не съм давал поводи да ме наричаш така, но няма как да си сигурен Аз тe поздравявам най-сърдечно с тази песен - http://www.youtube.com/watch?v=qX4LC1HBmag . Поздравявам точно теб и ти казвам да намалиш хейта и да отвориш сърцето си, защото в крайна сметка животът е достатъчно гаден наистина, за да се тормозим излишно във форума, където можем да се забавляваме, нали така? Това го казвам на всички, които хейтват, било то мен или някой друг. : ) Просто защото животът е твърде кратък, за да можем да допускаме омраза в него, не мислите ли? Повечето от нас след около 70 години ще ни ядат червеите, а някои от нас със сигурност и по-рано, защото за съжаление такъв в животът. Затова девизът на всяка истинска жена "прави любов, а не война" е изцяло верен.
WAX, искам да знаеш, че ако някой ден си промениш към добро отношението към мен, в смисъл спреш да ми викаш педерас и започнеш да разбираш, наречи го трола ми, тогава ще ме направиш много щастлив. Да, кефя се, когато хората се кефят на темите ми. Всеки се кефи. И за това го правя, да се забавлявам, а не за да избивам комплекси.
Въпреки това, че демонстрираш, че не ме харесваш, това не може да ме спре да мисля, че си голем човек Аз преминавам през хейта ти, вниквам зад него и виждам едно страхотно момче, супер пич и почти толкова як колкото мен (не заради друго, а защото съм по-голям от теб и следователно съм изял повече нескуик от теб : д Нека те е ят ) И знай също така, че никой няма право да мрази другите, заради това, което са. Но всеки може да се опита с добро да промени другите, ако вярва, че така би било по-добре за самите тях или за целия свят.
Бъди себе си и уважавай другите, които са това, което искат да са. Или иначе казано - Open your heart!
Твой,
Дизел : )
ПП. Нека направим България едно по-добро за живеено място бе, момчета и момичета! Всеки от вас, ако всеки ден прави по едно добро, без значение колко е голямо, то тогава всички малко по малко ще си отворят и те сърцата и ще направим не само България, а и света едно наистина по-добро място за живеене! Ако не ние, то поне нашите дечица да имат този шанс! Нека ние сме тези, които да им го дадем Не говоря за пари, а за обич
Последно редактирано от D1esel : 03-06-2012 на 22:12