.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Hybrid View

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    е чак пък звяр в зверилника България.
    Звучи ти сякаш преувеличавам, но наистина много мои познати и приятели станаха гадняри. Наистина България е зверилник и изобщо не е преувеличено да се каже. (Гадняри не конкретно към мен, а изобщо към хората)

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Звучи ти сякаш преувеличавам, но наистина много мои познати и приятели станаха гадняри. Наистина България е зверилник и изобщо не е преувеличено да се каже. (Гадняри не конкретно към мен, а изобщо към хората)
    ти мен много знаеш какви хора знам.
    Знам много добре хората и положението в БГ!
    Това , което се случва по света през 80-90те и го разтърси , сега се случва в нашата малка държавица.

Говоря за проблемите.
    Последно редактирано от NightGuardian : 03-07-2012 на 09:45

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    ти мен много знаеш какви хора знам.
    Знам много добре хората и положението в БГ!
    Това , което се случва по света през 80-90те и го разтърси , сега се случва в нашата малка държавица.

Говоря за проблемите.
    Според мен тук има нещо, което никъде другаде по света го няма. Имам предвид не само България, а целия балкански регион, а именно шуробаджанащина, която води до тотален срив в системата, защото никой не си разбира от работата, което води и до масово изпростяване. А и като добавим ориенталско-европейското мислене на хората тук (по селата още има вендети) - и ето ти зверилника България.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си