Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
Ами да, това са ценности и на двата пола. И за да бъдеш истински мъж трябва да ги имаш, както и да си истинска жена също трябва да ги имаш. Иначе просто не си истински човек.
Току що си призна, че ми говориш празни приказки.

Значи според теб няма човек в инвалидна количка, който да е истински мъж, защото обикновено хората, които са с ампутирани ръце и са на колички не могат да вдигнат 5 литра вода. Ако недай си боже някога бъдеш опериран от нещо - значи в продължение на месеци ще си путка, а не мъж, защото няма да можеш да вдигаш 5 литра вода.
Това са изключения, базирани на физическа повреда. Визирам нормалният индивид от Мъжки пол.

Момче, разбери го, нямаш право да съдиш другите за нищо! Просто го приеми и си живей живота, както ти харесва! Расизмът вече не е модерен. Скоро и мутрите няма да са модерни и ще трябва да станеш човек, колкото и да не ти се иска.
Мнението е като задника - всеки си го има. Това не означава, че трябва да приемам мнението ти, нито ти моето. Просто моралната ми нагласа към такъв тип хора е такава. Не съм такъв, защото целя да съм "модерен"