Ами аз съм момиче на 15 години и от 5-ти клас насам не ме е харесвало (поне не ми е кавало/показвало) нито едно момче, но мен до 8-ми клас въобще не ме интересуваха момчета и подобни.. е освен едно момче тази година ми каза ,че ме харесва ,но аз почнах да му говоря за момчето ,което аз харесвам и общо взето го направих на ***:Д а беше супер сладък ,и не мога да повярвам че ме е харесвал...аз се харесвам как изглеждам през повечето време..обличам се добре ,слаба съм, грижа се за себе си и мисля че лицето ми не е грозно ,а според мен е много хубаво но не знам как ме виждат околните. малко съм срамежлива и се движа само с една компания,но се познавам с доста хора от училището.. нямам представа защо никой не ме харесва ,все си мисля че е защото името ми е малко по различно от на другите (полубългарка/полу туркиня съм) и преди няколко човека ми се подиграваха ,но аз им затворих устите така да се каже :Д ... не че съм умряла да ме харесват всички просто всички други момичета на 15 са имали гаджета а аз не :Д а сега харесвам едно момче и се зяпаме постоянно ,но ме е страх че не ме харесва ,а ме зяпа защото си мисли че съм грозна?Знам че е ужасно тъп въпрос ,но понякога ми става доста гадно ,а и т'ва мисля че единствения проблем в живота ми (за което съм и благодарна де..:Д)!! ... та за какво може да е, за това че не съм хубава или заради името ми?