- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо никой не ме харесва?
Значи мислиш, че не те харесват или заради външния вид или заради името?
О, мило дете, има много повече фактори, които биха определили това, което си.
Погледни по-навътре в нещата. Виж характера си, държанието си сред хора, интересите си, нещата, които правиш или казваш и тогава може и да намериш къде е проблема.
Погледни се реално, а не гледай само това, което искаш да видиш.
И спря да се върти за миг земята..
снимки
Мерси много за отговорите) и нямам представа защо ,затова и питам за какво може да е? смисъл хората ме харесват и искат да сме приятели ,но никой не проявява интерес за нещо повече ,и се чудя дали е заради външността ми или защото съм полу-туркиня ? вие бихте ли излезли с някоя ако знаете ,че не е напълно българка...
Последно редактирано от t1aa : 03-07-2012 на 14:26
хубава си ,не може да не те харесват момчетата
явно или се държиш надуто и отблъскващо с тях, или са прекалено срамежливи ,за да те заговорят и да ти го кажат
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Красива си няма спор. А колкото до въпроса защо не те харесват като нещо повече от приятел- еми може да са слепи хората. Ти каза че си полу туркиня. Шанса да не те харесват затова не е голям, въпреки че в България има много расисти.
За мен лично знам, че бих излязъл с туркиня. И няма нищо лошо - на 1во място всички сме хора. Другото което е на 15 си-не се притеснявай, че нямаш сериозна връзка(Аз съм на 20 и също нямам, но не се опплаквам. Нали знаеш, че за всеки влак си има пътници.). Моят съвет към теб е остави нещата да тръгнат сами. Не се тормози, че нямаш приятел. Все пак си на 15 имаш много време за любов. Ще ти дам един пример за подобна ситуация - бях на 18 и бях напълно отчаян от любовта. И аз си мислех същото, че никоя не ме харесва. И тогава си казах, че оставям нещата на времето. И След няколко месеца тругнах с едно момиче. Ходехме почти година и половина. И сега пак съм така чакам времето да ми довее някоя.![]()
Много си хубава даже, аз си мисля, че те харесват, но ако си по-дръпната ги е страх да те опознаят или не знаят как да ти привлекат вниманието.
Случвало ми се е подобно нещо.. (разбрах в последствие) но това по никакъв начин не ми промени отношението към момчето. Той беше един от малкото хора, на които наистина му пукаше за мен.. макар че и това го осъзнах по-късно...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5