- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо никой не ме харесва?
снимки
Мерси много за отговорите) и нямам представа защо ,затова и питам за какво може да е? смисъл хората ме харесват и искат да сме приятели ,но никой не проявява интерес за нещо повече ,и се чудя дали е заради външността ми или защото съм полу-туркиня ? вие бихте ли излезли с някоя ако знаете ,че не е напълно българка...
Последно редактирано от t1aa : 03-07-2012 на 14:26
хубава си ,не може да не те харесват момчетата
явно или се държиш надуто и отблъскващо с тях, или са прекалено срамежливи ,за да те заговорят и да ти го кажат
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Красива си няма спор. А колкото до въпроса защо не те харесват като нещо повече от приятел- еми може да са слепи хората. Ти каза че си полу туркиня. Шанса да не те харесват затова не е голям, въпреки че в България има много расисти.
За мен лично знам, че бих излязъл с туркиня. И няма нищо лошо - на 1во място всички сме хора. Другото което е на 15 си-не се притеснявай, че нямаш сериозна връзка(Аз съм на 20 и също нямам, но не се опплаквам. Нали знаеш, че за всеки влак си има пътници.). Моят съвет към теб е остави нещата да тръгнат сами. Не се тормози, че нямаш приятел. Все пак си на 15 имаш много време за любов. Ще ти дам един пример за подобна ситуация - бях на 18 и бях напълно отчаян от любовта. И аз си мислех същото, че никоя не ме харесва. И тогава си казах, че оставям нещата на времето. И След няколко месеца тругнах с едно момиче. Ходехме почти година и половина. И сега пак съм така чакам времето да ми довее някоя.![]()
Много си хубава даже, аз си мисля, че те харесват, но ако си по-дръпната ги е страх да те опознаят или не знаят как да ти привлекат вниманието.
Случвало ми се е подобно нещо.. (разбрах в последствие) но това по никакъв начин не ми промени отношението към момчето. Той беше един от малкото хора, на които наистина му пукаше за мен.. макар че и това го осъзнах по-късно...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5