.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

важно за момчето ???

Така нека споделя моя проблем ( ако е проблем , вече като че ли почвам аз сам да си ги въобразявам , но все пак ..) така когато пениса се възбуди максимално не мога да го задържа така дълго време и нормално ли е някои път главичката да се зачерви (забелязвам че се зачервява тогава когато дълго време мастурбирам ту се вдигне самолета , ту спадне :Д) за всичко това става върпос при мастурбация все още съм девствен. Ще се радвам да ми помогнете Благодаря предварително

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Изгуби си девствеността. И спри да мастурбираш поне за 1 седмица... ще си докараш някоя инфекция.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от thefolenangel Виж мнението
    Изгуби си девствеността. И спри да мастурбираш поне за 1 седмица... ще си докараш някоя инфекция.
    Инфекция надали, но прекомерната маструбация може да доведе до други не по малко неприятни проблеми. Иначе съвета да си изгуби девствеността не е много адекватен, по добре да го направи когато той се почувства готов и намери подходящото момиче.

нищо не може да ти стане дори и да лъскаш по 10 пъти на ден...стегнете се

http://www.ellenwhiteexposed.com/bul...ions/egw42.htm
    Извод:Намери си момиче или ще умреш от лъскане :О
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Толкова съм бясен... толкова, че чак ръцете ми треперят!

"По-Добре да живея 10 години като лъв ,от колкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев !!

Ако имаш някакви притеснения, посети лекар, няма от какво да се срамуваш.Всички ходим ,при абсурдни съмнения понякога дори.Той най-много ще успее да ти обясни на какво се дължат тези явления.Иначе според мен трябва да си тренираш издръжливостта, както и да не прилагаш особено голям натиск... от това предполагам, че ти е зачервяването, както е възможно и протъркване.Но това са просто някакви мои предположения.По-добре наистина се консултирай с лекар.Успех в решаването на проблема.

не мога да го задържа така дълго време , това би трябвало да е нормално ??

все пак не е секс и мисля 4е е нормално ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си