.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Аз много трудно се мотивирам да уча и в момента нямам абсолютно никаква мотивация... От много време не съм учил сериозно. Например, тази учебна година от началото съм учил толкова малко, че не можете да си представите... От известно време даже уча вечерта някъде към 20 часа... Всъщност, това не може да се нарече учене, защото само преглеждам какъв ни е урока и си казвам, че е много трудно и не мога да го науча. Но някак си се справям. Завърших първия срок само с една петица - по математика. За първи път от много време имам такъв висок успех. Но ще видим какво ще стане втория срок. Дано ми дойде някакво желание за учене, защото наистина по повечето предмети не ми се чете изобщо и не винаги ще имам късмета да ме изпитат на лесен урок или да се паднат въпроси на теста или контролното, на които да мога да отговоря лесно.

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    олеее, исках аз да я постна тая картинка! :Ь

прочела си ми мислите.

мотивирам се като чета мотивиращи цитати, дърпам си мотивейшънъли (постъри) и подобни. донякъде успявам.

но така както last minute panic нищо не може да ме мотивира, лол
    the absolute truth.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

в училище с високи оценки

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    При мисълта, че ще ми пишат 2ка (което се отнася и към дипломата ми), а отгоре на всичко и нашите ще ми надигат, отново.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Споделете каква е вашата мотивация към училище/университет/работа?По какъв начин се нахъсвате в дните,когато имате най-малко желание за работа? Какво ви кара да действате с всичка сила към успеха ?
    Мисълта, че и това ще приключи и ще си почина после..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Никак,просто знам,че трябва да уча и сядам и уча.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си