Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
А на кой друг?

Започваш връзка с дадено момче - хубаво нещата не се получават и късате, и хубаво ти не можеш да го преодолееш - затова трябват сили и време. Дотук разбирам идеално. Но щом не си го превъзмогнала защо започваш нова връзка (и то с негов приятел)?
Хубаво така си решила... Обаче защо очакваш от това момче да ти се отдаде напълно, при все, че ти не можеш?

"Нищо не прави за мен" - казваш. А ти какво правиш за него? Правиш му курвенски номера.

Той да не ходи на училище и да не си почива, за да ти взима цветя, докато ти си мечтаеш за парфюма на другият?
Да, точно така ще направи, ако е идиот и не вижда аккво представляваш.

Ама ти не си виновна, нали? Длъжни са ти всички.

Доживях хора,които не ме познават,да ми кажат,че правя курвенски номера.И си нямаш и на представа какво съм правила заради сегашния ми приятел.Най-голямата ми мечта вече няма да се осъществи,точно защото вместо да отида на едно представление от което зависеше всичко,аз избрах да се видя с него . И това не е единственото.Но не мисля,че съм длъжна да обяснявам и другите. И това,което поисках от всички вас е просто да ми кажете как бихте постъпили вие, а не да ме упреквате каква съм аз и каква не съм.За да съм тръгнала с него,значи е имало някаква причина.Чувствам се добре с него.Мислех,че ще забравя другия.Но да не би да съм знаела,че ще стане така ? Но все пак се сещам за бившия ми най-често,когато остана сама , а когато съм с приятеля си мога да твърдя ,че мисля само и единствено за него и не си представям как се целувам с другия примерно.А и да не съм виновна,че са приятели ? Не избирам аз кой да си харесвам И съм убедена,че ако ти ме познаваше,нямаше да твърдиш,че правя курвенски номера !