- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана
Доживях хора,които не ме познават,да ми кажат,че правя курвенски номера.И си нямаш и на представа какво съм правила заради сегашния ми приятел.Най-голямата ми мечта вече няма да се осъществи,точно защото вместо да отида на едно представление от което зависеше всичко,аз избрах да се видя с него . И това не е единственото.Но не мисля,че съм длъжна да обяснявам и другите. И това,което поисках от всички вас е просто да ми кажете как бихте постъпили вие, а не да ме упреквате каква съм аз и каква не съм.За да съм тръгнала с него,значи е имало някаква причина.Чувствам се добре с него.Мислех,че ще забравя другия.Но да не би да съм знаела,че ще стане така ? Но все пак се сещам за бившия ми най-често,когато остана сама , а когато съм с приятеля си мога да твърдя ,че мисля само и единствено за него и не си представям как се целувам с другия примерно.А и да не съм виновна,че са приятели ? Не избирам аз кой да си харесвамИ съм убедена,че ако ти ме познаваше,нямаше да твърдиш,че правя курвенски номера !
![]()
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...