- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сутиен = как да определя дали ми е малък или голям
И аз не зная вече какъв сутиен нося...
Бюста ми е 1:1 с този от снимката, с такива пропорции, изглежда малък, но в по - малка чаша от Д не се побирам....
http://prikachi.com/images.php?images/410/4527410s.jpg
?
Как се определя дали един сутиен е голям или малък...?
Обикновено като сложа чашка Д и ми стоят ето така:
http://prikachi.com/images.php?images/418/4527418H.jpg
така добре ли е?
Голям ти е на чашка, ако като си го сложиш и се вижда, че има празно място вътре, поне аз така гледам. Малък е ако чашките ти стягат, притискат ти и ти сплескват гърдите и като махнеш сутиена, са ти очертани шевовете му. На обиколка е малък ако ти се впива в кожата и стяга. Ти нали беше питала за китайските сутиени? По-добре ако си решила да пробваш други не гледай номера, а ги преценявай на око, защото има голямо разминаване в номерата и китайците ги правят без да следят много, много заа съответствие. Ако си от София хубави магазини са Zaza, можеш там да потърсиш.
Щом по - малките от Д ти стягат значи са ти малки... Точно за Д си си, само не зная защо си пуснала снимката като тя не може да ни каже колко е голям бюста ти...
Снимката с розовия сутиен е показана как точно трябва да седи един сутиен и ако ти седи така си окей... не трябва да стяга не трябва и да е отпуснат! Мисля че си си нацелила сутиена, просто си куп по скъп
Ето виж... тук е показано кой сутиен стои добре и кой не и кое е правилно...
Според мен ако ти седи така Д-то си супер!!!! Поздравления за размера!
http://bratenders.com/support/goodbad.html
mom4e sam
според мене също има доста свободно място в сутиена.. пробвай C примерно..
Явно ти харесва да ти стоят по-прибрано. Дори и да си вземеш малко по-голям номер сутиен, като му стегнеш презрамните и той се поприбира по бюста. Определено не си за Д. Търси модели, които попринцип са с не толкова изрязани чашки, стига това да ти харесва. Тези гърди на снимката ми изглеждат повече за В или най-много C.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Тоя на снимката или наистина е голям или моделът му е такъв супер закриващ целите гърди, което поне според мен за младо момиче не е много удачно. Не ти казвам да тръгнеш с ци*ите навън, обаче не го виждам с блуза с по-голямо деколте, а може би и на всичко по-опито се личи, някакъв огромен е. Може съвсем да не си Д, а просто номерацията, която до сега си ползвала да е била умалена. Те китайците каквато структура имат, сигурно най-големите им бюстове са нашето Ц...
п.п. тия гърди на снимката само на мен ли са ми увиснали???
Номерацията варира яко, така че никога не се знае кой размер си. Да не говорим, че на мен понякога на една и съща марка различните модели ми стоят по различен начин.
Така че винаги преди да купиш пробваш и ако ти хареса, чак тогава взимаш. (:
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en