- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Question???
Защо всяко второ момиче вижда в едно момче първо материалното му положение и външния вид, а не качеството на дадения човек. Знам, че повечето ще кажете " Теб като те е зарязла някоя такава не значи,че всички са такива" бля бля бля. Но от наблюденията ми това започва да става практика на повечето момичета.![]()
Различни хора - различно мислене, с различни подходи.
Защо не мога да си намеря някоя богата мадама да ме издържа, а не да бъхтя по цял ден в повечето случай за неблагодарници. Няма да откажа една старица на 60г, ама милионерка. xD
Не обръщай внимание на курволята, които ходят само по парите.
Беден, но щастлив, нали знаеш..![]()
Всичко зависи от конкретния човек и моментната ситуация. Всеки влиза в една връзка с определен багаж ( нагласа, очаквания, моментно психичско състояние и т.н. ). И последващото й развитие определя какво ще стане приоритет. Ако хората виждат в теб парите ще привличаш материални момичета. Идеята е да впечатлиш една жена с нещо друго - черта от характера, жест, постъпка и да я спечелиш с личността си. Тогава дали имаш BMW от магазина или ходиш с рейса...няма да е от значение.
It is hard to be young!!!
Ми защото няма как да те опознае за един ден два.. затова виждат първо външен вид -_- duhh .. е смисъл те си забелязват дали си мил добър и т.н ама долу горе тва си е според мен..
защото не може да прецени какъв човек е, докато не го опознае..
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ще ти дам един пример. Мналата седмица ходихме на кръчма. И там както винаги има от всичко по много. Един приятел от моята компания си хареса едно момиче от съседното сепаре. Запознаха се и започнаха да флиртуват. И това продължи около час. По едно време в заведението влизат някакви баровци и сядат на бара. И интересното е, че на въпросното момиче му светнаха очите като на сфетофар. И започна да отбягва момчето от компанията ми. Започна да хвърля някакви мръсни погледи на баровците и след много изкривени очи накрая тя си тръгна с тях. Това започвам да го забелязвам много по-често.
Това значи ли, че ако имам много пари мога да си купя динозавър?
Кур за парите и материалното. Но не знам вие какво разбирате точно под това материално да ти е важно, когато си търсиш партньор. Ако става въпрос за това да търсиш пари, а не човек;някой да те издържа наистина е много подло и непочтено, въобще няма защо да се коментира. Обаче, аз не бих била с човек, който не може да се издържа или го мързи да работи. По този начин гледам материалното състояние -да, но не, защото съм повърхностна или искам да е високо, а точно, защото разкрива за личността на човек и отношението му към самият него.Не мисля,че някой ще отрече, че между един човек, който си осигурява поне минимален комфорт и се труди и между човек, който предпочита бедността пред влагането на усилия има огромна разлика и то не материална.
Външният вид...Е това вече е много субективно. В повечето случаи това, което се смята за външно и повърхностно привличане се обяснява с "химия", излъчване, поведение, отношение, маниери и етц., а не толкова с буквална физическа красота, правилни черти, тяло на Аполон или нещо подобно.
Давам ти и аз един пример. Отиваме и сядаме на малко по-различен бар. Влизат по-едно време едни сравнително заможни чичковци. Тръгват си по някое време, даже не забелязахме кога. Момичетата си останаха с нас, дрипавите и имаше достатъчно забивки за вечерта.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
В това е истината. Ако не си си подбрал средата, няма как да очакваш качество от обкръжението.Като един дето наскоро ми се оплаква как момичетата гледали само парите..Ами той като зарибява 15-годишни момиченца по дискотеките в делнични дни, когато би трябвало да си седят у тях и да се научат как да си пишат имената, няма как да очаква мнозинството от тях да са свестни.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Да, точно така е - аз като се запозная с някое момче първо питам какво работят родителите му, после дядовците му и колко изкарват грубо на година. Айде моля ти се.
Колкото до външния вид - еми какво да ти кажа, каквото и да си говорим винаги ще бъдеш привлечен от по-хубавите момичета. Така е и с момичетата - винаги сме привлечени от по -симпатичните момчета, тъй като не познаваме хората, а външният вид е това, което забелязваме.
Колкото до характер и т.н., за да си изградиш представа за характера на даден човек, трябва да си бил с него доста време и трябва да си говорил с него. А дискотеката не е точното място това да се случи.
Оттук нататък всички те ти аргументи са невалидни.
авторе, за малкото си постове успя да си изградиш образа на ограничен пикльо, с комплекси. не очаквай нищо хубаво да чуеш с ограниченото си мислене.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Последно редактирано от Murzeluvam_i_sportuvam : 03-08-2012 на 10:00
Авторе - нека те поправя малко. "всяко второ момиче вижда в едно момче първо материалното му положение и външния вид, а не качеството на дадения човек" в твоята среда. Сам си си избрал да те оценяват според джоба. И сам си си избрал да движиш сред курветини.
Що примерно аз не съм срещнал една златотърсачка през живота си?
Отделно - етикети можеш да даваш когато капацитета с който разполагаш е достатъчен. В твоя случай само лаеш и се жалваш от собствените си избори. Ако държиш ще ти обясня точно защо си елементарен.
И тъй. Твоя малък свят не е равен на вселената.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първо външния вид се забелязва,това е нормално,не може да те опознае за 1 ден,то става постепенно.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!