.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Question???

Hybrid View

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    защото не може да прецени какъв човек е, докато не го опознае..
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Pamaa Виж мнението

Ще ти дам един пример. Мналата седмица ходихме на кръчма. И там както винаги има от всичко по много. Един приятел от моята компания си хареса едно момиче от съседното сепаре. Запознаха се и започнаха да флиртуват. И това продължи около час. По едно време в заведението влизат някакви баровци и сядат на бара. И интересното е, че на въпросното момиче му светнаха очите като на сфетофар. И започна да отбягва момчето от компанията ми. Започна да хвърля някакви мръсни погледи на баровците и след много изкривени очи накрая тя си тръгна с тях. Това започвам да го забелязвам много по-често.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa Виж мнението
    Далеч не е вярно. Пример: Не ми и трябва да опознавам мадама с минижуп, която се натиска на трима различни за една вечер.

Пф. Честно казано, авторе, няма да тръгна да опознавам човек, който на пръв поглед е изтъкан от комплекси заради липсата (в неговите очи) на пари.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Далеч не е вярно. Пример: Не ми и трябва да опознавам мадама с минижуп, която се натиска на трима различни за една вечер.

Пф. Честно казано, авторе, няма да тръгна да опознавам човек, който на пръв поглед е изтъкан от комплекси заради липсата (в неговите очи) на пари.

Квото и да говорим, квото и да овъртаме заради пари всеки би направил неща които уж "няма". Ако нещо не се купува с пари, значи се купува с много пари.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Murzeluvam_i_sportuvam Виж мнението
    Ако нещо не се купува с пари, значи се купува с много пари.
    Това значи ли, че ако имам много пари мога да си купя динозавър?

Кур за парите и материалното. Но не знам вие какво разбирате точно под това материално да ти е важно, когато си търсиш партньор. Ако става въпрос за това да търсиш пари, а не човек;някой да те издържа наистина е много подло и непочтено, въобще няма защо да се коментира. Обаче, аз не бих била с човек, който не може да се издържа или го мързи да работи. По този начин гледам материалното състояние -да, но не, защото съм повърхностна или искам да е високо, а точно, защото разкрива за личността на човек и отношението му към самият него.Не мисля,че някой ще отрече, че между един човек, който си осигурява поне минимален комфорт и се труди и между човек, който предпочита бедността пред влагането на усилия има огромна разлика и то не материална.
    Външният вид...Е това вече е много субективно. В повечето случаи това, което се смята за външно и повърхностно привличане се обяснява с "химия", излъчване, поведение, отношение, маниери и етц., а не толкова с буквална физическа красота, правилни черти, тяло на Аполон или нещо подобно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си