.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Къде изчезнаха честните момичета ?

.......вече май не останаха такива .....

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    А къде изчезнаха честните момчета ? Това, че тебе някоя пикла с извинение те е лъгала не значи,че трябва да слагаш всички под общ знаменател.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Off, поредния малък наранен дрисльо, които след като някоя друга малка, незряла пикла го е отрязала и излъгала, решава да пусне тема във форум, задавайки въпроса "къде са честните момичета?". Изчезни.

Такава тема имаше малко по-надалу, само че озаглавена "къде са свестните момчета?" Е, на всички ни писна да слагате под общ знаменател, само защото вашият личен живот и връзки не вървят като по масло.

Не слагайте всички под общ знаменател !! Отнася се и за момчетата и за момичетата, това че някой те е наранил не означава веднага да решиш, че всеки следващ ще се отнася с теб по същия начин. Най-малкото, което е - не познаваш целия свят, за да знаеш, че всички са еднакви. Не си минал всичко момичета, че да говориш така. Честни момичета има - дори да са рядкост, затова е още по-хубаво когато откриеш най-добрата за теб! : )

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    оф.. а като и вие почнете с т'ва "не ни слагайте под общ знаменател, блаабла" ... и вие поне веднъж сте казвали "всички са еднакви" .. всички го правим, така че нямаме право да критикуваме.. а и човека донякъде е прав, защото напоследък масово честността не се смята за добродетел от днешната младеж
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Цитирай Първоначално написано от scandalousLady Виж мнението
    А къде изчезнаха честните момчета ? Това, че тебе някоя пикла с извинение те е лъгала не значи,че трябва да слагаш всички под общ знаменател.
    Определено съм съгласна.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Умряха във войната.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Off, поредния малък наранен дрисльо, които след като някоя друга малка, незряла пикла го е отрязала и излъгала, решава да пусне тема във форум, задавайки въпроса "къде са честните момичета?". Изчезни.

Такава тема имаше малко по-надалу, само че озаглавена "къде са свестните момчета?" Е, на всички ни писна да слагате под общ знаменател, само защото вашият личен живот и връзки не вървят като по масло.
    По-точно едва ли щях да го кажа. Бахмааму, една ви е изиграла и светът ви е крив.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Пуснаха крака и избягаха :д

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Тъпа тема,иначе ги има и момичета и момчета,но трябва да ги търсиш!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Повече от фен Аватара на flawless_
    има един много свестен и добър човек
    обаче разстоянията и белата магия не може да ги преодолее
    а виртуалният полусекс е нищо сравнение с цял следобед в прегръдките му
    не го заслужавам

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    При свестните, чести момчета

Не мисли, че сме перфектни

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
    оф.. а като и вие почнете с т'ва "не ни слагайте под общ знаменател, блаабла" ... и вие поне веднъж сте казвали "всички са еднакви" .. всички го правим, така че нямаме право да критикуваме.. а и човека донякъде е прав, защото напоследък масово честността не се смята за добродетел от днешната младеж
    Не не сме.
    Каквото и да е ставало,никога не съм разсъждавал толкова безсмислено/ограничено,че да си помисля подобна простотия.Това ви е просто оправдание,че нещата не се получават.Я се стегнете малко.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Цитирай Първоначално написано от scandalousLady Виж мнението
    Хахаа момиче на 15 години ми говори за пикли :Д И вие сте тези дето слагате под общ знаменател момчетата ..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Честните или "Честните"? Тука са, споко.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на djipsito
    Да си честна едно време е означавало да си девствена. Та, честна или.. честна искаш ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    има ги всякакви, намери идеалната
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Да си честна едно време е означавало да си девствена. Та, честна или.. честна искаш ?
    И аз затова питам

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен
    Град
    Earth...
    Авторе, а ти самия такъв ли си?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom Виж мнението
    Не не сме.
    Каквото и да е ставало,никога не съм разсъждавал толкова безсмислено/ограничено,че да си помисля подобна простотия.Това ви е просто оправдание,че нещата не се получават.Я се стегнете малко.
    Абсолютно. Никога не съм казвала "Всички са такива", защото някой ме е разочаровал с нещо.

Ааа, Джипси, тая логика не ме кефи. Нечестна съм, слава Богу. :ДД

Супер фен Аватара на leadyflame
    Същата история като във всяка втора тема.... всички мъже/жени еднакви

Супер фен Аватара на Irti
    Продължавай да търсиш и ще намериш, но се ориентирай към нещо зряло, а не същество, което още го тресе пубертета.

Търсене и търпение и все ще изникне отнякъде.

"Един мъж не може да бъде с всички жени на света, но поне може да опита."

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от icako Виж мнението
    Хахаа момиче на 15 години ми говори за пикли :Д И вие сте тези дето слагате под общ знаменател момчетата ..
    Хаха, пуснал си тема и всеки има право да отговори.Това,че отговора ми не ти допада не е мой проблем, годините пък нямат никакво значение . И какво " ние " бе пич, нито ни познаваш нито нищо, като ти е криво се заяждай с този,който ти е развалил настроението , айде жив и здрав.
    Последно редактирано от scandalousLady : 03-07-2012 на 12:03
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Цитирай Първоначално написано от icako Виж мнението
    .......вече май не останаха такива .....

Отидоха при дебеловратите чичковци с пълните портфейли.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението

То и на нас ни писна да ни слагате под общ знаменател като свине, ка*али, тъпаци и пр, ама ей на слагате ни. Ми няма свестни, или се търсят под дърво и камък и не се обаждат къде са Или някои свестни не са толкова хубави, умни ( свестен и умен са две неща различни ). Така че, пиклите са виновни в повечето случаи.И о НЕ, годините имат значение, това че си с вдигнато самочувствие да речем не те прави с 2 години ъп, такива има много и са смешни, едно е момиче с акъла си на 16 друго е момиче на 12, което да гледа сестра си как се прави на философ и да я копира.
    И всъщност адски тъпо изказване на DissapointDreamer.Ти за царица Иоанна ли се имаш? И ти си някъв келеш къде не си знае мястото, ако ще на 25 да си..Отде знаеш, че е поредния дрисльо?..Б*х аз и скапаното отношение дето го имаш, че и самочувствието ти е като на поп..
    Последно редактирано от [Icceto] : 03-07-2012 на 17:13 Причина: Щото това същество Dreamer ме дразни ;Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си