- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тайната любов....
Здравейте,
Интересно ми е дали мъжът е способен да обича повече от една жена и вярно ли е че първата му любов му остава тръпка за цял живот. Вие момчета има ли ли сте такива случей да ходите с дадено момиче , да я цените мн и да я обичате,но в същото време да бихте и изневерили само с една, а именно тази която не сте можели да имате примерно.. истинската ви любов. ..... Питам , защото имах приятел, с който бяхме заедно към 1-2 години , обичахме се мн, но нещата започнаха да се усложняват и аз сложих край .Той ме търсише в продължение на 4-5 месеца,но не отвръщах , после си намери друга приятелка. По всичко личи че я обича, казвал ми го е даже...но всеки път когато изляза с него , той се опитва да ме целуне, почва да говори за миналото и т.н . Когато го питам за какво постъпва толкова гадно спрямо нея ,той отговаря , 4е с друга не би го направил само с мен, защото не съм просто някоя.... И в тва съм сигурна смисъл той е сериозно мом4е попринцип,но не знам какво го прихваща... Знам , че я обича, но и тва дето го прави....
Е, защо никой не е писал![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Някой хора просто си остават тръпка за цял живот, това,че си има нова приятелка не значи, че те е забравил и че старите чувства са отшумели. Той може да я обича, но никога няма да я обича както теб. С нея е, за да не е сам - продължил е живота си, но очевидно, че не може да се отърси от теб. Бих ти дала личен пример без да съм била с това момче, без да съм му давала каквито и да е надежди - година по - късно той си има сериозна приятелка, но не изпитва същото както към мен, тя е просто навик, свикване. Същото е и при теб той те иска, защото не може да те има. Иска те защото ти си била единствената за него , а тази новата е само прищявка. Убедена съм, че в момента, в който му кажеш, че искаш да сте заедно - той ще я остави и тази любов към нея ще се изпари. Ти винаги ще оставиш следа в него и след всяка следваща той няма да те забрави.
Ти си такъв, каквото е твоето силно вътрешно желание.
Каквото е то, такава е и волята ти.
Каквато е тя, такива са делата ти.
Каквито са те, такава е съдбата ти.
Зависи от човека...![]()
За всеки е различно.Незнам дали ми е тръпка за цял живот има много време ;д но иначе още ми е някакси гадно че ме заряза така ама садбаВсе пак мисля че ще ми отмине като и видя фейса като разбере за какво ме е зарязала = )
Последно редактирано от umri : 03-12-2012 на 14:28
Temet Nosce
벨야카
В живота на почти всеки човек има по някой към когото, независимо какво е направил, винаги имат тръпка ... ти може да си такава за него ... и подкрепям мнението на sun_sea !![]()
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-