- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Отворено писмо от мен до модераторите и админа
Другари,
Пиша това тук, защото ми писна от един потребител, залял форума с хардтролиране, простотия в най - висок характер и най - лошото - педалопропангандиране. Със сигурност се сещате кой е. Когато влизам тук не желая да виждам отчаяните призиви на този субект и форумен враг. Искам нещо малко по - стойностно. Кофата - без цензура. Мисля, че време да сложите малко. Поне заради децата. Тук няма възрастова граница така че си представете до какви деца стига това деградиращо и деморализиращо слово и отвратително използване на речта. Нека има ред. Вие как ще отреагирате, ако детето ви с огромен интерес да разглежда тема от сорта на "аз съм пасивен педерас - да ви е яТ".
Всичко си има граници. Дори и кофата!
Директорът на Кофаджийския съюз отхвърля вашето предложение. Благодарим ви за това, че ни писахте, но за съжаление живеем в демокрация, където всеки може да говори каквото си иска! Нека ви е яТ!
![]()
D1esel, не мога да те разбера.. Защо се правиш на най-голЕмия?..
Пфф .. Ти друга работа нямаш ли си, ами само се заяждаш с другите от форума?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Все същите ралти
дизелака почнал фейкчета да си прави за фън хД
Always wanna play but never wanna loose
Тук ще си позволя да те поправя, когато някой изпадне до там да пуска теми от рода на аз съм пасивен педерас и после пише , аз съм най-големия, и аз съм много богат, това не мога да го възприема като заяждане, а като жалко поведение.
Подобно поведение не може да бъде възприето сериозно от един разумен човек.