.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Бяло течение

Здравейте! Имам бяло течение, но без никаква миризма, сърбеж, зачервяване, парене и други симптоми. Четах много неща в интернет свързани с бялото течение и болестите, но навсякаде пише, че трябва да има миризма сърбеж и т.н. Дали при мене това течение може да е нормално? Има ли болести чиито симптоми сa само бяло течение без миризма ...

И да ще ходя на гинеколог просто това ще стане другата седмица, а и докато ми излязат изследванията ще мине доста време. Просто искам да чуя малко мнения какво може да е, защото си нямам и на идея и супер много се притеснявам.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ми....аз имам и както го описваш....при мене същото мисля че е нормално

Ми нормално е ..ако е в малки количества. Ако е много ,не е много хубаво и се предполага ,че нещо не е много наред, но не е нищо сериозно.

Глупости! По време на овулация си е съвсем нормално да има дори по-обилно бяло течение.
    Иначе щом няма странна миризма и не ти щипе или пари си си съвсем наред.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз не прочетох авторката да уточнява в кой период на МЦ има този проблем.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Аз не прочетох авторката да уточнява в кой период на МЦ има този проблем.
    Трябва да го усетиш, някои неща са невидими за очите.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Този проблем го имам всекидневно.

Talking

Вече ходих на гинеколог, но в момента имам един друг въпрос защото съвсем изключих да я попитам . Изписа ми вагинални свещички и ми каза да ги ползвам една седмица, след това да изчакам още една седмица и да и се обадя. Доколкото знам докато използваш вагинални свещички не е препоръчително да се прави секс, но след като ги свърша мога ли да правя или трябва след като отида на преглед при нея след 2 семици.

Супер фен Аватара на zoreto
    можеш да правиш с презерватив само ,Но изчакай поне 1 ден след поставянето на последната свещичка за да 'изтече' всичкото лекарство,защото е мазно,а това ще повреди презерватива или диафрагмата

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    А каза ли ти дали и приятелят ти трябва да се лекува?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Каза ми че имам гъбички и я попитах дали може да съм ги лепнала и на приятеля си и тя ми каза че не се предавали по полов път и да не се притеснявам, а май е точно обратното доколкото знам .... май съм попаднала на некадърна и за това мисля да го накарам да отиде на преглед.

Супер фен Аватара на cyclops
    И аз мисля, че си попаднала на некадърна. Предават се разбира се и дори и да сте ползвали презервативи пак е длъжна да предпише лечение и за партньора.
    Искам тук да добавя , че когато бялото течение е без миризма и сърбеж не означава, че е нормално. Обикновено бялото течение е признак за проблем. Много момичета живеят с идеята, че е нормално, но не е. Да, по време на овулация жената може да отделя секрет, но когато това се превръща в ежедневие трябва да се вземат мерки. Не се ли вземат навреме после може да се лекувате с месеци.

Охх пък какъв проблем ми изникна... останаха ми 3 вагинални свещички трябваше да ми дойде на 22 някъде, но ми подрани. И сега каквоо ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си