- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- :::::............ХЕЛП 8-МАРТ............:::::
Пичове тъй като е полунощ. Вече е 8 март за това ще ви разкажа накратко една жалка картинка. Миналата година харесвах едно момиче. Беше от съседния клас. Нейната най-добра приятелка е и на мене приятел за това уж си мислех, че ще се получи. Много ....ама много харесвам това момиче. И така по същество. Миналата година предложих на това момиче по най- неподходящия начин (смс) след което отговора беше ясен. Година след това се видях с двете на Баба Марта (на скоро) обменихме 2-3 думи и нещо ме жилна и просто не можех да сваля очи от нея. Докато се пребирахме приятелката и изпратихме и останахме само двамата. Сякаш езика си бях глътнал. Не продумахме нито дума и накрая аз и предложих да излезнем някаде, а тя ми каза че можем заедно да идем на следващия ден на даскало. Казах си и това е нещо, но така се стекоха обстоятелствата, че аз не можах да ида с тях. Преди час казах на приятелката и да идем на даскало ( в което си наумих 2 букета цветя и някаде кафенце и тъй като това момиче беше написало статия за 8 март в училищния вестник, намислих и убийствените комплименти ). Но приятелката и оказа да излезем. Хелпите това момиче много силно ми влияе. Дали ще намеря друг такъв шанс или да ида на даскало с букета в стаята и (което за мен не е проблем, не ми пука от никой. Но незнам как тя ще се почувства. Та дайте съвети. Моите приятели се изказаха в един глас " В един и същи камък не се спъвай! ". ТА помагайте защото това не ме задовалява.
Рискувай и отиди с букета в стаята,не вярвам да те одреже пред 20 души
братле от 2 приказки не вярвам да ми се върже
// ако мога така да се изкажа .
Много "приятели" са ми казва ли че била задръстена. За мен е много чаровна,симпатична и не ми се вярва, но незнам какво да мисля........Мисля за предлагането, но то е за по - нататък когато уж може да излезнем двамата насаме (среща).
Последно редактирано от sqrl : 03-07-2012 на 21:40
разгледай и фб. не е важно какво казват и мислят другите важното е ти да я харесваш
Няма Фб ;Х само скайп в който от година ме е блокнала. ;дд и телефонен номер който изгубих и не мога да го намеря ;дд На нулата съм братле ако можех да направя нещо досега щеше да е направено. Просто боксувам на едно място ;Х
ако не е важно точно утре да тръгнете отдели малко време за проучване. какви момчета обича . къде да излиза и как се държи спрямо теб като сте на саме. направил си грешка която и аз направих а това е че като сте били сами за нищо не сте говорили така се показва че нямаш интерес към момичето
Ми брат как да я разуча седи в къщи си най-много до работата на майка и съм я виждал. Много е затворена сама, държи се естествено с мен и с другите . Все едно не съм кой знае кфо /така излиза/ .
Подари й цвете утре и й предложи да се прибирате заедно от даскало. Малко по малко ще става работата явно, ако ще става въобще. Просто ти трябва време насаме с нея, тва че приятелката й не може, не значи, че и тя автоматично се отказва, или ?
Остави предлагането, търси компанията й и я опознавай, гледай как се държи с теб, показвай интерес и квото сабя покаже.
Първоначално написано от antifashionshit
Ако си чела тя ми е връзката м/у нас с момичето защото бях глупак да и предложа по такъв нелеп начин и тя ме блокна в скайп.
И кво от тва ? Бъди по-смел. Нали ще я видиш в даскалото ? Отиваш, прайш квот прайш и си чук ;д Да не те бърка кво ще си помисли. Ако не те отрази, спираш да се занимаваш. Така де, няма смисъл да се буташ там, където не те искат, щото се превръща в унизение.
Имаш повод да й подариш цветето. В смисъл, че ако не беше 8 март, щях да ти кажа да не й подаряваш китки.
Виж дали ще го отрази, как ще реагира, питай я иска ли да се приберете заедно от даскало или утре да ходите заедно до даскало. Търси контакт с нея. Първо трябва да се отпуснеш да говориш с нея и да се опознаете. Не мисли за предложения и щуротии. Няма да се женитети все едно пръстен ше й даваш... ;д
Ай, релакс и действай.
Първоначално написано от antifashionshit
Аз съм си релакс, но както казах миналата год. и предложих по такъв начин /смс/, че ме е срам и знаеш ли защо и предложих така. Защото не ме отразяваше /Много силна дума по скоро се правеше на недостъпна. Това което най-мразя./ Но ти както казваш май си права и както казват мойте приятели " Не се спъвай в един и същи камък." Но нали човек се учи от грешките си .
Човек, стига си търси оправдания. Искаш ли това момиче или не? Ако го искаш спри да се държиш като жена и почни да се бориш за нея. Та ти си се предал още преди битката. Никоя жена не обича лузъри.
Добре. Като за начало как да и взема номера отново без да търся човек да ми го намира ? Това с цветята съм го намислил. Ще я поканя на кино /или ако имате по- добра идея/. Ще започна само да се интереувам от нея. Ще запомня всички празници р.д. и т.н., какво обича, харесва, любимо. Дотук добре. Но ще се върна малко по нагоре " КАК ДА Я НАКАРАМ ДА ИЗЛЕЗНЕМ ДВАМАТА?!?!", явно моите подходи не струват дайте съвети. Останалото мисля, че по приоритет е на по- ниско стъпало. ;]]
Номера е най-добре да вземеш от самата нея. Тя не ти е отказала да я придружиш до училище. Опитай пак с нещо подобно, после й предложи среща извън училище и поискай номера й за да се разберете. Лесно е.
Кажи и че си е забравила нещо и ти си и го прибрал. Предложи и да се срещнете някъде за да и го дадеш
Надявам се не си й предложил пред целия клас. Тоя номер е пробван и не работи.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Екстра. Сега, като се появи, можеш да я заговориш за някви общи глупости и да я офертираш да излезете.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Братлета тая буквално ми каза не искам да изляза с теб [full sad].
братле нищо не каза пък и аз вече се бях саднал и не я питах повече ;хх
Боли те хуя, тя губи. Следващата.