.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Супер фен Аватара на djipsito
    И кво от тва ? Бъди по-смел. Нали ще я видиш в даскалото ? Отиваш, прайш квот прайш и си чук ;д Да не те бърка кво ще си помисли. Ако не те отрази, спираш да се занимаваш. Така де, няма смисъл да се буташ там, където не те искат, щото се превръща в унизение.

Имаш повод да й подариш цветето. В смисъл, че ако не беше 8 март, щях да ти кажа да не й подаряваш китки.
    Виж дали ще го отрази, как ще реагира, питай я иска ли да се приберете заедно от даскало или утре да ходите заедно до даскало. Търси контакт с нея. Първо трябва да се отпуснеш да говориш с нея и да се опознаете. Не мисли за предложения и щуротии. Няма да се жените ти все едно пръстен ше й даваш... ;д

Ай, релакс и действай.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Така де, няма смисъл да се буташ там, където не те искат, щото се превръща в унизение.
    Аз съм си релакс, но както казах миналата год. и предложих по такъв начин /смс/, че ме е срам и знаеш ли защо и предложих така. Защото не ме отразяваше /Много силна дума по скоро се правеше на недостъпна. Това което най-мразя./ Но ти както казваш май си права и както казват мойте приятели " Не се спъвай в един и същи камък." Но нали човек се учи от грешките си .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си