.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Angry Проблем.. ;хх :@

Таа моя проблем може да ви се стори малко тъпичък, но на мен ми писна вече... значи живея в един блок и под него има една книжарница, в която продава един СТРАНЕН (И ТО МНОГО) мъж... един ден като отидох да си купя една тетрадка и дръпнах вратата да отворя, беше заключено, а мъжът си беше нали в книжарницата и стоеше на компютъра.. дойде, отключи ми и аз влезнах.. но след като влезнах тоя почна някакъв да ми казва " Ейй момиченце сладко.. какво ще желаеш.. ако мога да съм ти полезен с нещо ще се радвам"... ама с един такъв гласс ..УЖАСЕН! ;ХХ Иии аз се стреснах, защото го помислих за някъв луд ;хх Ии един ден пак минавам покрай книжарницата (без да влизам вътре) ии онзи мъж излезе и започна да ми подсвирква... вече супер много ми писна... какво иска от мен.. всеки път като ме види да минавам покрай книжарницата и ВИНАГИ излиза да ме гледа как вървя... тоя е някакъв психопад.. да се плаша ли вече не знам?! Какво да правя.. някой ще ме посъветва ли.. вече наистина ми писнаа :@:@ ;хх

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Пълен игнор. Ако стане по-нахален помоли някой по-едричък приятел да отиде да си поговори с него. В никакъв случай не му говори и избягвай директен очен контакт.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Никога, когато излезе от книжарницата не го гледам в очите.. ии да.. опитвам се да го инорирам ии да се правя, че той не съществува... ;XX

И на мен ми се е случвало нещо подобно .. Един път м,и писна обърнах си и му казах "Да ти еба майката" + един среден пръст и спря

Голям фен Аватара на reperw
    хахахах най-много ги обичам тия гниди.... ако си от София кажи ще дойда да си купя нещо от тая книжарница

^От Пловдив е. Познавам я

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Не му обръщай внимание !! Педофилче ..;dd ;x Просто не влизай в книжарницата му и както пише по горе -- пълен игнор. !! Сподели с вашите - Най вече с баща си !! ;DD Ако стане нещо по - сериозно баща ти така ще го изтупа че .. : ))

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от Your.Passion Виж мнението
    Не му обръщай внимание !! Педофилче ..;dd ;x Просто не влизай в книжарницата му и както пише по горе -- пълен игнор. !! Сподели с вашите - Най вече с баща си !! ;DD Ако стане нещо по - сериозно баща ти така ще го изтупа че .. : ))
    същото викам и аз пълен игнор и не минавай от там известно време (току виж забравил нали е стар :д) и най-вече кажи на ваще или дори на някой около тебе да знае и ако искаш викай някой едричък приятел да се разправя

Амии не е много стар като го гледам.. прилича ми на около 35.. някъде там..

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Каза ли на вашите ??

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    не е ли стар? ау да не стане проблем

Ами казах само на майка ми ии тя ми каза както вие ме посъветвахте.. да не му обръщам внимание и т'ва е..

Попринцип хората си казват-нали има книжарница,знаят го хората,не е опасен..ама тоя явно показва какъв е и прекалява..според мен сподели с вашите..смисъл кажи че тоя от книжарницата те притеснява..ако продължава да се вземат емрки ако наистина е опасен да знаят хората

кажи на бащата да слезне да му срита педофилския задник и да се приключва

Мега фен Аватара на xoxi
    Той щом още нищо не е направил, само си плакне очите с теб явно.
    Не му обръщай внимание и толкова.
    Не ми се вярва да престане да те гледа, но поне няма да ти прави впечатление вече.
    Аз вече втора или трета година си имам един такъв наблюдадел, с който се засичаме най-редовно по улиците. В началото и мен ме притесняваше това, че гледа, защото никак не е млад. С времето обаче ми омръзна да го мисля толкова и спрях да обръщам каквото и да е внимание. Сега още си гледа, ама какво да направя?! Няма да му вадя очите, я.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от Mitsuhide Виж мнението
    кажи на бащата да слезне да му срита педофилския задник и да се приключва
    Съгласна. Бях в същото положение, казах на баща ми и вече нямам проблем

Тоя някъв педофил ;д.Иначе не му обръщай внимание, игнорирай го и ако и ако може мини от друго място, не през книжарницата.

Супер фен
    Град
    България
    1.Игнорирай го!
    2.Говори с родителите си!
    3.Ако трябва се обърни в МВР!
    Отначало си помислих,че става въпрос "Приказка без край"
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Игнорирай го. Нека да продължава да си те гледа, щом толкова му харесваш, ти просто не му обръщай внимание. Ако стане нещо по-сериозно, трябва да кажеш на някой от родителите си. Баща ти ще си поговори с него и всичко ще се оправи (възможно е след това педофилът да се прави, че не те забелязва )

Мега фен
    Град
    Earth...
    Лют спрей?

Благодаря на всички за съветите .. незнам какво щях да правя без вас хора...

Голям фен Аватара на reperw
    щеше да дундуркаш нежелано бебе

Странно и аз живея в един блок с една книжарница и в нея има един такъв (май педофил )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си