.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен

Smile Нещата,които ви разсмиват

Момичета какво би могло да ви накара да се засмеете/усмихнете всеки,който иска да пише по-темата няма граници

Да се засмея ..може да ме накара почти всичко, но за да се усмихна истиснки..може биии..някои много мили думи

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    по-трудно е да накараш някой да се усмихне, отколкото да се засмее... аз лично се смея по цял ден на идиотщините на приятелите ми.. смея се и когато някой сам се фрасне с топката по главата(безценен момент)... когато някой падне по нелеп начин.. когато някой си оплете езика и каже нещо глупаво като например "това убиване ме чака".. сега не ми е толкова смешно, обаче когато Ради го изръси се хилехме половин час :д .. усмивката си е друго нещо.. не ми се е случвало скоро.. последно се усмихнах *наистина* когато намерих в youtube една песен, която търсих много много време, а песента много си ме радва.. и тогава почувствах нещо щастливичко в мен :д
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    усмихвам се, когато се зарадвам на някого, когато съм пожънала малък или голям успех. Смея се постоянно, дали на нещо в нета, дали на някой, някоя изцепка, дали някой като падне и т.н Малко неща могат да ме зарадват истински.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

МИ кефа се да чета тоя форум, омирам

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    За да се засмееш не трябва много - някой готин виц, или да гледаш гафовете на другите.. Усмивката идва отвътре - когато някой ти направи комплимент, когато видиш любим човек, когато постигнеш някоя цел..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не са нещата,а хората,които обичам ме карат да се смея най-искрено.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Не са нещата,а хората,които обичам ме карат да се смея най-искрено.
    И аз съм така Смея се всеки ден със Алекс, но запазвам усмивката си за специални моменти.

Голям фен Аватара на slimbo
    Имам 1 приятел и той винаги ни разсмива и винаги ме кара да се усмихвам наистина . А за смеха най-добрата ми приятелка ме разсмива всеки ден!!!!!!

Ооо от както си намерих ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ няма минута без смях когато се върна в къщи корема ме боли от смеха през целия ден,ако смеха лекува значи аз и моята компаниия трябва да сме най-здравите хора на света

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Усмихвам се на хубава песен, когато се прибера вечер от работа и приятеля ми ме посрещне с вечеря, когато кучето се радва така, все едно не ме е виждало цяла година. Разсмиват ме много неща.

приятелите ! )

за да се усмихна=комплимент, за да се засмея=нещо забавно (доста неща ме разсмиват) някоя шега, някой виц
    Offf za6to pa mi e toq podpis.

различно.. за да се усмихна-комплименти,да ми разказват нещо за себе си,а за да се засмея-виц

Мега фен Аватара на xoxi
    Усмихвам се на непознати по улицата, усмихвам си се сама понякога, когато се сетя за нещо приятно, когато говоря с някой приятен за мен човек, когато се опитвам да замажа някоя ситуация или просто когато ми се усмихва.
    Смея се на внезапно станали комични неща, на хора с чувство за хумор, на глупостите, които говоря когато ми се заплете езика, много рядко и на филми.
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си