.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

НОКТИ ! ПОМОЩ !!

Хора помогнете ми, моля ви. Имам проблем с ноктите. МНОГО! :
    1. Не мога да си ги пиля ;х
    2. Чупят ми се много, ползвам заздравител, има много лек ефект
    3. какъвто и лак да си сложа, на каквато и да е серия или маникюр да си направя и след 3 дена почва много да се лющи
    4. И ОСНОВНИЯ ПРОБЛЕМ:Събира ми се много мръсно, мръсни неща под/зад нокъта от вътрешния край ако ме разбирате. Чистя си ги всеки път, но на другия ден ПАК ! Постоянно имам няккви мръсотий, става въпрос за към върха на нокът, ако ме разбирате! И придобива там УЖАСЕН ЗЕЛЕНИКЪВ все едно е много стар нокът ужасно е, дори не мога да го обясня, а лака ми стой все едно е от 1 век на ръката ми с по 100пласта и супер развален ;х дано да сте ме разбрали, всяко мнение е от полза

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Колкото и лошо да звучи според мен може да имаш гъбички на ноктите. Ползвай на Икаров маската.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на galaxy29
    може да идеш на маникюрист, а ако смяташ, че е някъв по-сериозен проблем на дерматолог, сигурно ти липсват някви витамини, а иначе ти препоръчвам маслото на Икаров, много е хубаво и мисля, че беше към 2/3 лв

маслото с какво ще ми помогне? Най-голям проблем ми е тва четвъртото ;х

И на мен понякога ми влизат мръсотии, но се махат, когато се измия. Мий си ръцете хубаво и по-често и няма да имаш проблеми, предполагам.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Lalalalaa Виж мнението
    маслото с какво ще ми помогне? Най-голям проблем ми е тва четвъртото ;х
    еми то е за всичко, подхранва ги .. аз го ползвам вече от дооста време и съм мн доволна (:

Banned Мега фен
    мисля,че авторката има в предвид,че нокътя и става на слоеве и под слоевете влиза мръсотия,а единствения начин е да обелиш нокътя,а така много изтънява и се чупи и така.. и аз имам подобни г/д същите проблеми.. сега съм в процес на заздравяване пък да видим..

И аз си мисля, че е възможно да имаш гъбички. Консултирай се с маникюрист или лекар.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си