- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- НОКТИ ! ПОМОЩ !!
Хора помогнете ми, моля ви. Имам проблем с ноктите. МНОГО! :
1. Не мога да си ги пиля ;х
2. Чупят ми се много, ползвам заздравител, има много лек ефект
3. какъвто и лак да си сложа, на каквато и да е серия или маникюр да си направя и след 3 дена почва много да се лющи
4. И ОСНОВНИЯ ПРОБЛЕМ:Събира ми се много мръсно, мръсни неща под/зад нокъта от вътрешния край ако ме разбирате. Чистя си ги всеки път, но на другия ден ПАК ! Постоянно имам няккви мръсотий, става въпрос за към върха на нокът, ако ме разбирате! И придобива там УЖАСЕН ЗЕЛЕНИКЪВ все едно е много стар нокът ужасно е, дори не мога да го обясня, а лака ми стой все едно е от 1 век на ръката ми с по 100пласта и супер развален ;х дано да сте ме разбрали, всяко мнение е от полза![]()
Колкото и лошо да звучи според мен може да имаш гъбички на ноктите. Ползвай на Икаров маската.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
може да идеш на маникюрист, а ако смяташ, че е някъв по-сериозен проблем на дерматолог, сигурно ти липсват някви витамини, а иначе ти препоръчвам маслото на Икаров, много е хубаво и мисля, че беше към 2/3 лв
маслото с какво ще ми помогне? Най-голям проблем ми е тва четвъртото ;х
И на мен понякога ми влизат мръсотии, но се махат, когато се измия. Мий си ръцете хубаво и по-често и няма да имаш проблеми, предполагам.
мисля,че авторката има в предвид,че нокътя и става на слоеве и под слоевете влиза мръсотия,а единствения начин е да обелиш нокътя,а така много изтънява и се чупи и така.. и аз имам подобни г/д същите проблеми.. сега съм в процес на заздравяване пък да видим..
И аз си мисля, че е възможно да имаш гъбички. Консултирай се с маникюрист или лекар.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en