- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Цитати от филми .. : )))
ЗдравейтеПреди имаше такава тема за цитати от филми ,но е много стара ( ОТ 2006 година) затова реших да направя нова за да продължим да пускаме нашите любими цитати от филми : )))) .. Е хайде .. вие сте
!! ~ ..
Van Wilder
"Don't take life too seriously, you'll never get out alive" / "Не приемай живота твърде сериозно , никога няма да се измъкнеш жив"
"...Точно в този момент си даваш сметка, че нещата се случват само веднъж, и колкото и да се опитваш никога няма да чувстваш същото, никога няма да имаш усещането, че си 3 метра над небето!" - Tres metros sobre el cielo
double or nothing - Love and basketball (и от този филм още един - В любовта и баскетбола всичко е честно, нали?)
Сега това ми дойде първо. Но има още много.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
"You wanna play rough ??? Say hello to my lil friend !!!" - Scarfaceлюбимия ми филм
"Whatever you do in life will be insignificant, but it's very important that you do it, because nobody else will". От "Remember Me" е, иначе го е казал Ганди. В момента това ми дойде, иначе са много.
Why are you trying so hard to fit in when you were born to stand out? от "what a girl wants" ...![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Don't you hear ?! I'm the crazy bitch around here. от Gossip girl <3 за него се сетих първо..
I was born to be somebody!