.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на Your.Passion

Цитати от филми .. : )))

Здравейте Преди имаше такава тема за цитати от филми ,но е много стара ( ОТ 2006 година) затова реших да направя нова за да продължим да пускаме нашите любими цитати от филми : )))) .. Е хайде .. вие сте !! ~ ..

Van Wilder

"Don't take life too seriously, you'll never get out alive" / "Не приемай живота твърде сериозно , никога няма да се измъкнеш жив"

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    "...Точно в този момент си даваш сметка, че нещата се случват само веднъж, и колкото и да се опитваш никога няма да чувстваш същото, никога няма да имаш усещането, че си 3 метра над небето!" - Tres metros sobre el cielo

double or nothing - Love and basketball (и от този филм още един - В любовта и баскетбола всичко е честно, нали?)

Сега това ми дойде първо. Но има още много.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    "You wanna play rough ??? Say hello to my lil friend !!!" - Scarface любимия ми филм

"Whatever you do in life will be insignificant, but it's very important that you do it, because nobody else will". От "Remember Me" е, иначе го е казал Ганди. В момента това ми дойде, иначе са много.

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Why are you trying so hard to fit in when you were born to stand out? от "what a girl wants" ...
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Фен Аватара на Wasilena
    Град
    Warna ;]]
    Don't you hear ?! I'm the crazy bitch around here. от Gossip girl <3 за него се сетих първо..
    I was born to be somebody!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си