Има ли някой които го възбуждат майки някви по-така стари жени? на по 32-35 ?
milf бе брат ми![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Да направо така става по-добре![]()
Бате тая Kirstie Alley дето показахте никога, ама НИКОГА не бих и дал 62.Иначе да, аз също доста им се кефя, стига да са запазени де ;д
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Боже, ако някой ми каже, че съм дърта (когато стана) на 32, ще го пръсна от бой.
Аз съм жена, не си падам по МИЛФ-ки, А по ФИЛФ-ове![]()
![]()
Има много красиви и сексапилни мъже, над 45-50, които....ммммммммммммммм, дааааа.........
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
А, да бе...гадни и спаружени може да са на 80...
Но на 45-50 са далеч от спаружване.
thefreak, то може да е един път, ама да е качественоНаистина има мъже, които на 40 изглеждат по-добре и са по-секси, но като цяло аз не се заглеждам по такива.
Г-н Иван, за мъже ставаше въпрос в поста ми.
Thefreak, не-предпочитам си мъжете да са малко по-големи от мен примерно или на моята възраст. Примерно нещо в интервала 20-30 е идеалноКазвам ,че наистина има и секси възрастни мъже,които не бих изхвърлила сеш'се
![]()
maDamn
Божеее, има разни 25 годишни, които едвам изтрайват 3 минути интензивно лашкане, тамън ти стане хубаво, и той вземе, че свърши. После започва с оправдания "ох, изморих се, не мога повече, гладен съм/спи ми се, отивам да разцъкам малко на компа"...и ти си оставаш незадоволена. Има и 40 годишни, които един тек с прилично времетраене и разтърсващи резултати след това направо те хвърлят в джаза.
Аз не знам, защо смятате мъжете/жените, които са над 35-40 години за някакви дъртаци, дето са непосилни да правят хубав секс... Направо ме смайвате по какъв начин гледате изобщо на живота.
От опит. Какъв е смисълът да си съчинявам? Човек може да сподели впечатленията си по даден въпрос, само на база опит. Всичко друго е безсмислено.
Махаме се,махаме се , ииии...![]()
maDamn
Съмнявам се някой да каже, че ще откаже някоя Milf-ка на 30-35 години. Аз лично преди година бях с една 29 годишна, демек вече е на 30 и спокойно мога да кажа, че хубаво ми смаза лагерите. Има си безброй предимства и единствено самото ЕГН е пречка![]()
Да що не ;д Еее стига да е запазена де да не е някоя увиснала дибела лелка
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Мен, но защото съм на 36 и всичките ми познати са 30+. Приятелката ми е на 31.